برام الارز المصري باللحم (لا سمن و لا زيت)خاص للرشيقات كيفكم يا رشيقات اليوم ده أول مشاركه لي أرجو تحمل أخطائى بسم الله أبدأ مش هطول عليكم بس كلنا عارفين برام الأرز و طعمه :icon7:بس كمان عارفين دسامته:icon4: اليوم لا سمن و لا زيت المقادير: 2 كوب أرز مصري 2كوب حليب خالي الدسم علبة لبنه منزوعة الدسم(يمكن استبدالها ب 2 زبادي خالي الدسم) 2 قطعة لحم بالعظم بدون دهن(2 صدر دجاج منزوع الجلد اخف طبعا) الطريقه: يتبل اللحم أو الدجاج في مقلاه تيفال جافه ساخنه جدا بدون دهن يحمر اللحم حتي يحمر من الجانبين و يترك جانبا(لا تقلقي اللحم و الدجاج ينزل دهنه و يتشوح فيه) يغسل الارز جيدا و يصفى و يبهر بالملح و الفلفل يدهن البرام او البيركس باللبنه جيدا ثم يضاف الأرز و اللحم او الدجاج يغلي الحليب و يضاف له قليل من الملح و الفلفل ثم يضاف للأرز يغطى و يدخل فرن متوسط الحراره بعد حوالي ساعه خرجيه أكشفي الوجه و غطيه بطبقه سميكه من اللبنه و ادخليه الفرن مره أخري حتي يحمر الوجه و بألف هنا :wink: جربوه و قولولي لأنه أختراعي و بعمله كتير |
رد: برام الارز المصري باللحم (لا سمن و لا زيت)خاص للرشيقات |
رد: برام الارز المصري باللحم (لا سمن و لا زيت)خاص للرشيقات |
الساعة الآن 04:58 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0