فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج(من المطبخ الروسي) http://www.rjeem.com/up/images/udcw5fh8c1cma1qlqtn.gif فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج http://www.bakingobsession.com/wordp...h-yams-pie.jpg للعجينة 2 معلقة صغيرة خميرة3 معالق مائدة ماء دافىرشة سكر3 3/4 كوب دقيق2 معلقة مائدة سكر1 معلقة صغيرة ملح1/4 ظرف بيكينج باودر50 جرام زبدة مقطعة مكعبات صغيرة2 1/4 معلقة مائدة حليب بارد2 بيضة 3 معالق كريمة حامضة(او كريمة عليها عصرة ليمون)او زبادى 2 معلقة صغيرة عصير ليمون الحشوة 1/2 كيلو سبانخ مجمدة مصفاة من الماء بصلة كبيرة مقطعة 4 اصابع سوسيس _او 8 اصابع سجق بلدى ملح و فلفل و سماق و عصير ليمونة كبيرة زيت للتسوية للدهان بيضة مخفوقة مع معلقة ماء و زبدة التطبيقيخلط الماء الدافىء مع الخميرة و السكر لمدة 10 دقائق حتى تتفاعلتخلط مكونات العجينة كلها و تطوى و تفرد جيدا و تترك لتخمر فى طبق غوبط مدهونة و مغطاة لمدة ساعة على الأقل او لغاية ماتتضاعف حجما الحشوة يقلى البصل و السبانخ و السوسيس او السجق مع اضافة الملح و الفلفلو السماق لغاية مايدبل المزيجثم تترك لتبرد قبل فردها على العجينةو يضاف عصير الليمون قبل ان تفرد على العجينةاقسمى العجينة قسمينو افردى جزء و اعملى له حوافافردى عليه الحشوةشكلى الجزء التانى من العجينة على شكل عصيان كما فى الصورة و اعملى بيهم شكل الشبكة فوق الحشوةو اتنى فوقهم الحوافادهنى الفطيرة بالبيض و سيبيها تخمر 30 دقيقة فى مكان دافى و دخليها الفرن المسخن مسبقامن 30 الى 40 دقيقةملحوظة: ممكن اضافة اللحم المفروم كتغيير عن السجق و السوسيس ممكن اضافة الجبنة الريكوتا بدلا من اللحوم ممكن اضافة دجاج صدور ومتبل بالبهارات ومفروم زى اللحمة المعصجة http://www.bakingobsession.com/wordp...-pie-slice.jpg منقول يارب ينال رضاكن:smile21: http://www.rjeem.com/up/images/ob8thpxlczxwdudtcs32.gif |
رد: فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج(من المطبخ الروسي) انتظر ردودك الحلوه يارب تنال رضاكن |
رد: فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج(من المطبخ الروسي) تسلم ايدنج حبي جوري انتي مبدعه بكل مواضيعك |
رد: فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج(من المطبخ الروسي) نسلم عمرك ياقلبي يام عراق |
رد: فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج(من المطبخ الروسي) تسلم الايادي |
رد: فطيرة السبانخ بالسوسيس و البصل او اللحمة او الدجاج(من المطبخ الروسي) شكلها كثير زاكيه الله يعطيك العافيه http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...ota69m9ob3.gif |
الساعة الآن 05:34 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0