دالياالنمر | 02-22-2010 01:54 AM | صدور الدجاج بالبشاميل والشروم السلام عليكم . اسمحولى اخواتى جبتلكم وصفه صدور الدجاج بالبشاميل والمشروم..المقادير: صدور دجاج مخليه من العظم .. نصف كيلو مشروم .. بصله كبيرة مقطعه الى جوانح ..بشاميل,,وشويه جبنه رومى مبشور او متزريلا... الطريقه نتبل ا لفراخ بالملح والفلفل والليمون..و نشوح البصل فى الزيت والسمن وبعدين ننشيله فى صينيه ,, وبعدين نشوح الفراخ فى نفس الزيت والسمن وننشلها على البصل... وبعدين نحط المشروم المقطع حلقات نشوحه فى نفس الزيت والسمن وننشله على الفراخ والبصل .. ونضيف البشاميل ورشه الجبن وتوضع فى الفرن على درجة.حرارة متوسطه لمدة 20 دقيقه وبالهنا والشفا .. يارب تعجبكم ومتنشوس التعليق والتقيم ان اعجبكم |