كانيلوني بالخضار كانيلوني بالخضار المكونات العجينة اسهل منها مافيش 2كوب دقيق-2كوب ميه(او لبن)-3بيضة ذرةملح-ذرة فلفل ونخلطهم في بعض جيدا لحد مانلاقي الخليط انسيابي(لا خفيف ولاتقيل) نضع مقدار كبشةمن الخليط في مقلاة تيفال ممسوحة بنقطة زيت مقدار دقيقة ونقلبها ع الوجه التاني الحشوة فلفل رومي-فطر(مشروم)-كوسة-بصل ملح-فلفل اسمر-ذرة بهارات نضع الخضروات ع النار تدريجيا البصل الكوسة الفلفل المشروم سريعا ورا بعض نشوحهم وقبل ماتحطيهم في الكانيلوني ع طول تحطي عليهم الملح والفلفل وبعدين نلفهم في الكانيلوني ونحط عليهم جبنة مبشورة ونحطهم في الفرن لحد ما الجبنة تسيح بس ملاحظات:- اهم شئ الفطر هو اللي بيديله طعم جنان الطاسا تكون سخنةوممسوحة بنقطة زيت يمكنك وضع بانيه داخل الكانيلوني لا اتقيد بعدد البيض يعني ساعات احط اتنين بدل تلاتة والله عملته يابسبس وطعمه كان زي اللي في المطاعم الكبيرة يلا عايزاكي المرة الجاية تعمليه لخطيبك وتقوليلي الاخبار http://www.rjeem.com/up/images/epewb2sxgfvuqebsrfp.gif |
رد: كانيلوني بالخضار الله يافطومه حبيبتى تسلم ايدك ياقمر وان شاء الله اجربها بس انا بعمل الطريقه دى بس بضع لحمه مفرومه بس بس اجربها ان شاء الله |
رد: كانيلوني بالخضار اكيد بتعمليه احلي مني ياعسل اصل لما عملته بالخضار كان احلي من اللحمة المفرومة كتييييييييييييييير عشان اكيد انتي نفسك في الاكل احلي ياعسل |
رد: كانيلوني بالخضار |
رد: كانيلوني بالخضار |
رد: كانيلوني بالخضار |
الساعة الآن 06:06 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0