كريب مالح [SIZE="7"]بسم الله الرحمن الرحيم[/SIZE المقادير-----------------دقيق ابيض 1 ونص كوب-------مايعادل185 جرام دقيق------------حليب كوبين ونص--------مايعادل625 جرام -------------3 حبات بيض ---مايعادل150 جرام-------------ملح----نص ملعقه صغيره مايعادل 3 جرام-------------زيت--2 ملعقه كبيره------مايعادل 20 جرام------------الحشوه----------- جبنه شدر--------فلفل رومي اخضر واصفر واحمر وبرتقالي---------زيتون-----جبنه بيضاء--------------ملح------فلفل اسود---------- فص ثوم------------بيضه مسلوقه ------------شطه حاره شويه علي حسي الرغبه---------------- ممكن لحمه مفرومه مع البصل ------------وممكن طماطم بالجبنه علي حسي رغبتك في الحشوه------------ويمكن الدجاج ويقطع مثل الشاورما[[/IMG] http://www.hayah.cc/forum/imgcache/3220.pnghttp://www.foodsubs.com/Photos/brinza.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...uc_Viatour.jpg http://media.readersdigest.com.au/dy.../62/43/egg.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_8gp5e261XD..._glass-300.jpg خلط الدقيق والملح والزيت والبض والحليب مع بعض تكون عجينه سلسه وسائله قليلا نمسح الطوه بقليل من الزيت ونضع العجينه شكل دئره اونضعها في صاج الكهرباء علي شكل دائري http://www.tigersandstrawberries.com...ng%20crepe.jpghttp://www.lakii.com/img/all/Nov06/WC8r6U11302126.jpg http://upload.traidnt.net/upfiles/YlJ03619.jpg http://img.123greetings.com/events/g...02-74-1017.gif بعد ان نضجت عجينه الكريب نضع فوقها الحشوه ونلفها علي شكل اصابع او علي شكل ساندوتشات مفتوحه من الجانبين علي حسب الرغبه ويقدم هكزا او يدخل الفرن بعد حشوه يرص في صينيه الفرن ويمسح من فوق بالكاتشب او المايونيز او اي صلصه مستحبه ويخرج من الفرن بالهناء والعافيه http://www.alarab.net/pics/2008/09/1...12092008sa.jpg علي شكل ساندوتشات http://www.sudaneseonline.com/upload...sudansudan.JPG |
رد: كريب مالح تسلم ايدك ام روااااااان انا بعملها باللحمة المفرومة وبتطلع روعة |
رد: كريب مالح ووووااااااااووووووو انا كمان بعملها باللحم المفروم وفعلا بتطلع حلوه اوى تسم الايادى ام روان |
رد: كريب مالح اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ام مصطفى2010: تسلمي من كل شر يارب مرورك افرحني http://1.bp.blogspot.com/_kQTrWzPyd-.../s400/شمعة.jpg :00003265::00003265::00003265: |
رد: كريب مالح اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة bosy: |
رد: كريب مالح تسلم ايدك على الموضوع الرااااااااااائع |
الساعة الآن 03:24 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0