همبرغر لرجيم وخبز دايت بيدى وبالصور بسم الله الرحمن الرحيم http://hh7.net/Sep/hh7net_12848192511.gif http://www.rjeem.com/up/images/bcjvxshag46g5j09d2b.gif السلام عليكم همبرغر لرجيم وخبز ولااروع والكالورى يكاد يتعدم http://hh7.net/Sep/hh7net_12848192514.jpg http://hh7.net/Sep/hh7net_12848192512.jpg حبيباتى اليوم عندى لكم خبيزات اتجنن صحية مية مية والكالورى الى فيها قليل جدا واهم شى تنفع لدايت او حتى للمحافظة على الوزن المتالى اهم شى استعنت بيه لتكون وجبة متكاملة وصحية هو الصوص والحشو والخضروات وانا استفدت من هالخبيزات جدا وحااشرح بالتفصيل لاانى حابة الجميع يستفيدو استحملونى شووووية بس نبداء بسم الله المكونات 4 اكواب دقيق شعير بالنخالة* 1\2 كوب دقيق عادى ملح شوية سكرمع1ملعقة خميرة بيرة 2ملاعق زيت الزيتون 1ملعقة حليب بودرة زيتون أخضر وأسود الى موجود عندك مفروم وطبعا الصوص كان خردل وبصل مفروم ناعم ولم استعمل مايونيز استعملت صوص فلف حار وهو قليل الدسم وجبنة شرايح وبادنجان شرايح مشوى دهنته بقليل من زيت زيتون http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/394796692.jpg والحشو الاهم كان قطع كفتة مشوية بدون دهن يعنى لحم مفروم احمر http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/799140174.jpg وهنا بعدما اضفتله الباربكيو صوص يعطيها طعم غنى وملح وبهارت وشويتها فى الفرن وشويها فى فرن بدون دهن نهائى http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/188518358.jpg وكدلك قطعت فلفل رومى ملون وطبخته على البخار ورشيت عليه حبة ملح وعصير ليمون طيب جدا وكدلك جزر مبشور وممكن تستعملى اى نوع من الخضار والصوصالخفيف وهنا صورة جماعية للحشو وكلها مكونا لايت قليلة الدسم http://hh7.net/Sep/hh7net_12848192513.jpg ومهم ان نقدمها الخبيزات بشكل مميز حتى نحس بالشبع ونكمل الرجيم بنجاح ولانحس بالحرمان الطريقة نخلط الدقيق مع الملح وحليب البودرة والزيت نضيف الخميرة ونجمع بالماء دافي http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/804023633.jpg نضيف الدقيق ونعجن بشرط ان تكون العجينة غير متماسكة يعنى لينة نتركها تختمر 2ساعة حتى نتحصل على خبيزات صحية وخفيفة من جوا نضيف الزيتون المفروم ونعجن ونتركها ايظا تختمر 30 دقيقة او اكتر شوية http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/708857197.jpg بعدين ناخد صحنين عميقين اول به ماء والتانى به دقيق شعير نغطس ايدنا ونبللها فى الماء وناخد من العجينة قبضة بحجم مناب ونكورها وندحرجها فى الدقيق الشعير تما نصفها فى صينية الفرن ونقطع من المنتصف بسكين حااااد http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/544120538.jpg وجزء من العجينة عملته كرة فى صينية صغيرة لعمل سندوتش رائع http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/369886126.jpg ونترك الخبز تختمر نص ساعة ونخبزهها فى فرن ساخن حتى تنضج وهنا بعدما طلعتها من الفرن http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/251271373.jpg شوفو شكلها من جوا ماشاء الله http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/669639321.jpg وهنا بعدما طلعتهم من الفرن http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/350118493.jpg نتركها تبرد ونقطعها من المنتصف وندهن الخبز بصوص الخردل والبصل الناعم ونضع المعدنوس المفروم وشريحة اللحم المشوية وشرايح الطماطم والجبن جزء قدمته كهمبورغر وجزء اخر من الخبز سويته سندوتشات وهده الخبيزات http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/584342196.jpg http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/829607465.jpg وهنا الخبزة الى خبزتها بصينية قطعتها شرايح وحشوتها بطبقات من شرايح ااحم وباقى الحشو http://www2.0zz0.com/2010/03/13/15/195238456.jpg شوفو ماشاء الله انا متاكدة لو جربتوه مش حاتحسو بالجوع او الاحساس بالحرمان من الاكل مع همبرغر حبيبة لرجيم لاجوع بعد اليوم http://hh7.net/Sep/hh7net_12848192514.jpg وصدقونى ان الطعم والسفرة تعجب حتى من لايعمل رجيم http://hh7.net/Sep/hh7net_12848192515.jpg واخيراااااااا انتهيت هااا عجبكم ياغاليات صدقونى حتى الى مايتبع رجيم بعد هدا الخبز راح ايسوى رجيم |
رد: همبرغر لرجيم وخبز دايت بيدى وبالصور وااااااااااااااااااااااو رووووعه .. على طوووووول حفظ للمفضله http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...l465opyo21.gif |
رد: همبرغر لرجيم وخبز دايت بيدى وبالصور تبارك الرحمن عن جد روعة انا من بكرا اعمل دايت تسلمى حبيبتى دايما متميزة |
رد: همبرغر لرجيم وخبز دايت بيدى وبالصور كثيييير رااااائع حبيبه زوجها فتحت نفسي للريجيم |
رد: همبرغر لرجيم وخبز دايت بيدى وبالصور |
رد: همبرغر لرجيم وخبز دايت بيدى وبالصور اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة بأذن الله بنحف: اسعدنى تواجدك |
الساعة الآن 01:52 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0