مجتمع رجيم
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الأطباق الرئيسية (https://forum.rjeem.com/f305.html)
-   -   دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع) (https://forum.rjeem.com/t89814.html)

ولا احلى 10-31-2010 11:34 PM

دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع)
 
الشكل جناان والطعم بدنجان
http://www.rjeem.com/up/images/na6ix3gesm3zm4fwrhn8.gif

صباحكو/مسائكو
معطر بالفل والياسمين يا احلى اعضاء/ زوار

لمنتدى رجيم

http://photos.azyya.com/store/up3/090227114733fLwv.gif




http://www.coolfreeimages.net/images...evening_01.jpg

الشكل جنان والطعم بدنجان
دا حقيقى مش عنوان الشكل جنان :smile04:والطعم :smile21:بدنجااااااااان:smile27:
ودا اكيد لأن مكونات الأكلة دى بتحتوى على باذنجاااااااااااااااااان:smile20:
مش عارفة ماللى رايقة النهاردة كدة:000021:بس اكيد عشان الحملة ابتادأت:00000544:
يعنى هافجر مواهبى:smile23:
يلا ندخل فى الموضوع
صينيه مسقعة بالبشامييييييييييييييييييييل
المكونات
http://up.q8ia.com/out.php/i6449_48.gif


باذنجان
كوسة
لحم معصج
بشاميل
صلصة
الطريقة
http://alfrasha.maktoob.com/ups/u/19...507/305431.gif



نقشر الباذنجان ونقطعه ونحطه مصفاه ونرش عليه شوية ملح ابيض
http://www.rjeem.com/up/images/vjl1n84semao6uh9l.jpg
نقشر الكوسة ونقطعها ونحطها فى مصفاه ونرش عليها ملح ابيض
http://www.rjeem.com/up/images/q5o5ifx2m8h1y7nakbt.jpg
نشطف البذنجان والكوسة جيدا ونصفيهم تماما ونرش عليهم شوية زيت زيتون من الناحيتين وندخلهم الفرن بالشكل دا
http://www.rjeem.com/up/images/slbjcmvhq1z626a8x0o.jpg
ونفتح الفرن على درجة حرارة 160 ونسيبها حوالى نصف ساعة وبعدين نفتح من فوق حوالى عشر دقائق
ودا شكلهم بعد ما شويتهم
http://www.rjeem.com/up/images/b570l4l8c5dnsqc2e1f.jpg
http://www.rjeem.com/up/images/nsevosc7xbbhwhorszn1.jpg
بصو شكلهم مشاء الله صحية جدا ومش شاربين زيت خالص
وبعدين نجيب اللحمة المتعصجة
http://www.rjeem.com/up/images/mh7y32eqcolzjki9yhe5.jpg
ونحط عليها ملعقتين صوص
http://www.rjeem.com/up/images/mhwrj4ove8o0srsn5p9.jpg
ونعمل البشاميل او نشتريه جاهز
انا اشتريته بودرة وضفتله لبن وبيض وملح
http://www.rjeem.com/up/images/f3sh0b24m8s3scphmniy.jpg
ودى شكل المكونات كلها
http://www.rjeem.com/up/images/xzibecaftt4hi7k9vx7.jpg
حطيت الكوسة على الباذنجان على اللحمة وقلبتهم
http://www.rjeem.com/up/images/wcrr7x2lk610vd2az0lj.jpg

وجبت صينية ودهنتها زيت وبعدين حطيت نصف كمية البشاميل

http://www.rjeem.com/up/images/gg9o3f42bxrsota56yaq.jpg

وبعدين حطيت الكوسة بالباذنجان باللحمة

http://www.rjeem.com/up/images/0m21u5b9jsdiw13fexm.jpg

وبعدين حطيت نصف البشاميل الباقى

http://www.rjeem.com/up/images/bmxi2ke0ev77jz3w2ait.jpg

وحطيت على وشها بقسماط

http://www.rjeem.com/up/images/iskn5sr8duqqiyhwskh.jpg

ودخلتها الفرن على درجة 160 ومن فوق على نار هادية

ودا شكلها لما خرجت من الفرن

http://www.rjeem.com/up/images/z9tlh1gtes5067xldi.jpg

وبكدة انتهت الصينية وكلوها بالهنا والشفا

http://www.rjeem.com/up/images/ubfnt698cggz2va3zsvr.jpg

ايه رأيكوا على فكرة انا اول مرة اعملها وطلعت جميلة جداااااااا انصح الجميع بتجربتها

http://www.rjeem.com/up/images/ep1ydn5rg89xm0h548ne.jpg
يسلام على الجمال جربوها وادعولى
http://www.rjeem.com/up/images/mz24x64eo52phim2y5ic.jpg

بجد يا جماعة مش عشان انا اللى عملاها طلعت بجد جميلة اوى

واتمنى تعجبكوا يا غاليين انا فى انتظار ردوتكوا المشجعة الحلوة

(لو عجبك موضوعى لا تنسى التقييم لأنه بيشجعنى وبيضفلى كتير)



زهره الاسلام 10-31-2010 11:39 PM

رد: دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع)
 
ههههههههههههه من قبل ما اشوف الموضوع العنوان ضحكنى جدا :)
ينفع اسم فيلم :)

تسلم الايادى حبيبه قلبى الاكله شكلها شهى ويجنن

بارك الله فيك وفى انتظار المزيد من اكلاتك الرااائعه

وطبعا اول طبق ليا والثانى ليا بردوه :icon6:


sa semsema 10-31-2010 11:41 PM

رد: دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع)
 
الله الله ياولااحلى

ايه الجمال ده

وطبعا بماانى ارد يبقى ليا اول طبق

تسلم الايادى ياقمر

habibat zaujaha 10-31-2010 11:49 PM

رد: دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع)
 
ولااحلى والله انك ضحكتينى
دايما بتعجبنى كلماتك وجملك كلها روووعة
عسل صراحة ....الطبق بيشهى
زهرة الاسلام & سماء مايصير ياقمرات شاركونا معكم فى الطبق :00004154:
هدا الطبق لى وراح اتعشى بيه ههههه
http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...gz2va3zsvr.jpg
تسلم الايادى ياقمر
ماشاء الله شطورة مجهزة مشاركاتك اهنيك حبيبة قلبى

Coeur de Rjeem 10-31-2010 11:57 PM

رد: دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع)
 
تسلم اديك ملوكه و شكرا على وصفاتك الحلوه يا عسل
نورتينا اليوم
ان شاء الله كل يوم نسعد بطلتك الرائعه و اطباقك المتميزه يا احلى شيف

فرفوووشه 11-01-2010 12:02 AM

رد: دا حقيقى مش عنوان(الشكل جنان والطعم بدنجان) (لحمله سماء الإبداع)
 
طبق رآآآآآآآآآآآآآآآئع
تسلم الاياااااااااادي صراحه طبق مميز وعجبني كثير
أبدعتي **


الساعة الآن 03:36 AM.
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0