اكله سودانيه شعبيه لحمله سماء الابداع جرب وشوف http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...X9WOOLkMTOVI4= http://www.rjeem.com/up/images/ar551085e8xrhwxvhk9v.gif http://www.rjeem.com/up/images/75e2e893s0c0zzceoka.gif اليوم حابه اعمل ليكم اكله شعبيه سودانيه وهي مشهوره خالص عباره عن طبيخ بنسميهو ملاح ويكه او تقليه ومعاهو قراصه يارب تعجبكم الاهم في الاكله دي هي الويكه حا اشرحه الحين------عباره عن باميه صغيره تقطع وتجفف تسحن ناعمه بالسحانه الكهربائيه ونحتفظ بها زي البهارات http://www.rjeem.com/up/images/xyiaeif2bgedydrhikgd.jpg دي صوره الويكه الباميه المجففه المقاير للقراصه-----دقيق وملح وشويه زيت لمسح الطوه وشويه باكنج باودر http://www.rjeem.com/up/images/v0528epsely5b1sapqd.jpg http://www.rjeem.com/up/images/jv2zpxl2fdr8xxq5lkj.jpg للملاح----لحمه مفرومه---بصل من 4 لي 5 بصلات-----زيت ----طماطم اوعلبه شوب طماطم-----بهارات-- ماجي -----ثوم-----شطه خضراء---والاهم في الاكله دي هي الويكه http://www.rjeem.com/up/images/yb32y7pv7tlr0rskv4lv.jpg http://www.rjeem.com/up/images/9gl5dsyw7vzskh002l3.jpg http://www.rjeem.com/up/images/s81e394uva1ccgemfyx.jpg http://www.rjeem.com/up/images/70lqvsbncc2wzmjca1e.jpg http://www.rjeem.com/up/images/jt7iubjmkoq5mrx2pdl.jpg الطريقه القراصه دقيق وشويه ملح وماء فاتر ومعلقه صغيره باكنج باودر-----تعجن سائله وتخبز في طوه ممسوحه بالزيت ونجي للصور http://www.rjeem.com/up/images/hdxtshodm5i8gjm0ie3.jpg نضع الطوه في النار نمسحه بالزيت بمنديل ورق ونصب العجينه نلاحظ الدقيق شويه سائل http://www.rjeem.com/up/images/od2td2w8p9iqotvqb.jpg بدات القراصه تنضج من تحت نقلبه بالمعلقه او اي شي او بطريقه قلب البيض http://www.rjeem.com/up/images/o70tho90ig2rxumsho0e.jpg نضجت من الجانبين http://www.rjeem.com/up/images/m9p5l3k45crewuq5nnk.jpg نزلناها من النار http://www.rjeem.com/up/images/lavrvzrcoke7huvhb87h.jpg الشكل الاخير للقراصه وهكزا حتي تنتهي طريقه عمل ملاح التقليه نضع قليل من الزيت في القدر في النار وبعد يسخن نضع البصل ونحمره حتي يصير احمر قامق بعد ذلك نطلع البصل ونضعه في جك الخلاط----في الجك نضع البصل وعلبه الشوب طماطم والثوم والماجي والملح ونضربهم ضربا مبرحا حتي يستغيثو وفي الزيت المتبقي في القدر نضع اللحمه المفرومه ولو الزيت قليل نزيده شويه http://www.rjeem.com/up/images/cdtrpyyvatovltfreer5.jpg http://www.rjeem.com/up/images/bjv7szl7ay0a2fwg3wya.jpg اللحمه في النار بعد اخرجنا البصل سوري نسيت ماصورته البصل بعد ذلك نضع محتويات الجك في اللحمه http://www.rjeem.com/up/images/13og9fczdp1qzlowhiw0.jpg وضعن خلطه الطماطم والبصل في اللحمه نضع البهارات والويكه مقدار ملعقتين كبار ونقلبهم بسرعه http://www.rjeem.com/up/images/s4uap3e0w67sv9o3d88m.jpg وداء الشكل النهائي للتقليه نضع واحده من القراصه وقليل من الطبيخ فوقه وبالف صحه وعافيه http://img229.imageshack.us/img229/4766/54945851.jpg |
رد: اكله سودانيه شعبيه لحمله سماء الابداع جرب وشوف انا هاحجز مكان وبعدين ارجع |
رد: اكله سودانيه شعبيه لحمله سماء الابداع جرب وشوف حابه اشوف ردودكم وتقيمك للموضع-----------والشاطره تطبقه داخله في تحدي وليها مني هديه |
رد: اكله سودانيه شعبيه لحمله سماء الابداع جرب وشوف ماشاء الله تسلم الايادى يا ام روان منتظرين ابداعاتك :) |
رد: اكله سودانيه شعبيه لحمله سماء الابداع جرب وشوف اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ولا احلى: |
رد: اكله سودانيه شعبيه لحمله سماء الابداع جرب وشوف راااااائع يا ام روااااااااااااان اكلة تجنن اول مرة اسمع عنها وباين انها بتشتهى يميمي شكرا يا ام روان على المواضيع اللى تفتح النفس نهول :icon6:كلمة:icon6: سامحونى اخدت اطباقكوا اليوم ههههههههههه |
الساعة الآن 11:07 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0