الخرشوف بالحمة المفرومة http://www.rjeem.com/up/images/nl72o0v6t6nke67j35x.gif http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...2wp91yg859.gif اهلا حبيباتى :) انا بدئت اعمل رجيم وهذا 3 يوم لى :kiss: يا رب ربنا يقوينى وما ارجع فيه والخبط كالعاده :grin: انا اليوم عملت خرشوف بالطماطم واللحمه المفرومه هى اكله صحيه وشهيه واهم حاجه انها مشبعة غير ان الخرشوف سعراته الحراريه قليله جدا 7 سعره فقط لكل 100 جرام المكونات 2 ثمره خرشوف 2 ثمره بطاطس صغيره 2 ثمره طماطم مقدار قليل من اللحم المفروم قليل الدهن ملح فلفل اسمر وبهارات الطريقة اول شيىء ننظف الخرشوف ونسلقه نصف سواء في مياه وليمون حتى لا يتغير لونه واحضر ثمرتين بطاطس صغار اسلقهم نصف سواء حتى تنزل النشاء منهم واقوم بتقوريرهم , ولا تقلقوا البطاطس المسلوق لا يزيد الوزن اطلاقا http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...97a9tanf3g.jpg بعد ذلك اقوم بتعصيج اللحم المفروم ولا اضع على البصل زيت ولكن وضعت اللحم على البصل وقمت بتسويه اللحم على النار مباشره ومش لازم يستوى جدا خليه نصف سواء واضفت عليها ملح وفلفل اسمر وبهارات http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...udb2edeo3a.jpg قمت بعد ذلك بحشو الخرشوف والبطاطس http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...y2pyil3heh.jpg قمت بعد ذلك بتحمير بصله فى نصف ملعقه زيت http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...2hpwnfivua.jpg وخلطت 2 ثمره طماطم ووضعتها على البصل http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...5ivy4tdy7q.jpg وتركتها على النار خمس دقائق ثم وضعت الخرشوف والبطاطس وتركتهم لحد ما تسبكت الطماطم والخرشوف استوى http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...9ksg73n350.jpg بعد ذلك وضعت الخرشوف والبطاطس فى الفرن وهذا شكله النهائى http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...hmm2f2aya9.jpg واكلت الطبق مع سلطه :) http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...u38l1uk6ur.jpg يا رب تكون الاكله عجبتكم http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...9lah80pum3.gif |
رد: الخرشوف بالحمة المفرومة |
رد: الخرشوف بالحمة المفرومة جزاك الله خيرا ام منه نورتى الموضوع :) |
رد: الخرشوف بالحمة المفرومة http://www.rjeem.com/up/images/dconsg03u38l1uk6ur.jpg تسلم الايادي حبيبه انا اخدت نصيبي من العشاء عن جد شكلو شهي وطريقته روعه بارك الله فيك مبروك الوسام |
رد: الخرشوف بالحمة المفرومة ايه النور ده القسم نور يازهرة ويسلموا الايادي علي الاكلة الجميلة اللي انا بموت فيها نورتي القسم وبانتظار جديد ك المتميز دائما ياجمل مديرة في الدنيا :000021541: |
رد: الخرشوف بالحمة المفرومة تسلم ايديكى زهرة.. طريقتك جميلة..باعملها لكنى اضيف جزر مسلوق و بسلة مع العصاج.. لكن طبعا لحم فقط..اكيييييد احلى.. |
الساعة الآن 03:42 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0