سميد بالحليب او ليالي لبنان
مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت :
flower1
-
ازيكم جميعا
عملت سميد بالحليب انا بسميه كده لكن البعض بيسموه ليالي لبنان ومتسالونيش ليه بسموه كده لاني معرفش
بتركم مع الطريقه
نغلي الحليب مع السكر
نضيفله السميد
ونسيبه يغلي مع التحريك المستمر لدقائق لغايه ميتماسك ونضعه بقالب التقديم
انا وضعت اول طبقه ووضعت فوقها جبنه حلوه وبعض المكسرات
وضعت الطبقه الثانيه وسبتها لغايه مبردت تماما
قلبتها ودهنتها بالقشطه وبعض القطر او الشيره
وهيك جاهزه بعد التزيين
بانتضار رائيكم
كتبت :
°o.OجوليO.o°
-
روووووعة يافلوراا صار لي زمن ماعملت هذي الاكلة الطيبة
يعطيك العافية
تقبلي مروري وتقييمي
يعطيك العافية
تقبلي مروري وتقييمي
كتبت :
نجووووم
-
مممممممممممم شكلها بشهي يسلمو فلور
تقبلي مروري وتقيمي
تقبلي مروري وتقيمي
كتبت :
بدر بدور
-
رووووووووووووعة
انابعملها بس من غير مااحطها في قالب
بسكبها في صينية وبحط المكسرات بس بجد شكلها اجمل كتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتير وهي في القالب
المرة الجاية بدي اعملها زيك مشكورة وسلم ايديكي
انابعملها بس من غير مااحطها في قالب
بسكبها في صينية وبحط المكسرات بس بجد شكلها اجمل كتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتير وهي في القالب
المرة الجاية بدي اعملها زيك مشكورة وسلم ايديكي
كتبت :
مامت توتا
-
احلي تقييم يا فلور انت شاطوره
جدا والله شكلها جميل جدا تسلم الايادي
جدا والله شكلها جميل جدا تسلم الايادي