اخلطي المقدار مع بعض واعجنيها (اعجني اعجني واعجني )
لمدة 5-10 دقائق
تكورين العجين وتضعينه في زيت غزير وحار
وعلى نار هادئه مع التقليب المستمر
وعقب مايكتسب اللون الذهبى
صبى عليه العسل او السكر بودره(مطحون)
بالهنا والشفا
كتبت :
دوللى
-
صحتين وعافية على قلبك حبيبتى تسلم ايدك يا قمر
وتسعدينا دايما بحلوياتك bleh
مشكورة حبيبتى smiling
كتبت :
سعادتى فى رضا ربى
-
شكرا يا بوسى على الموضوع الذيذ ده
وانا بحب لقمه القاضى اوى وبيبيعوها عندنا فى الجامعه وبيحطو على الوش بدل السكر او العسل
شيكولاته سايحه وبتبقى اكثر من رائعه