كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : عين التسنيم
-
السلام عليكم يا احلى وردات
----------------
عملتلكم ادة طبق جديد بفكرة جديد
احنا متعودين نحشى الكوسة باللحم (العصاج)
انا فكرت اعملها المرة دى بالفراخ

المكونات
---------
بالفراخ....بالصور(لمسابقة UHX60256.jpg


-صدر فرخة مفروم او مقطع صغير
-معلقتين بصل مفرم
-300 جم كوسة مفرغة(مقورة)
معلقتين جزر مفروم
-2حبة بطاطس صغيرة(مقسومة ومفرغة)
معلقة زيت ذرة
-ملح وفلفل ونعناع ناشف (حسب الرغبة)

الطريقة
حتبتدى بالزيت على النار لما يسخن تضيفى عليه البصل
حتى يصفر لونه
وبعدين تضيفى الجزر والملح والفلفل
وتقلبى لمدة دقيقةوبعدين تضيفى الفراخ
وهنا حتهدى الحرارة جدا لحد ما تحسى ان الفراخ استوت
او نضجت وبعدها تضيفى رشة النعناع او ريحان لو تفضليه
وبيكون دا شكلها
بالفراخ....بالصور(لمسابقة yeI60965.jpg

ونبدأ نحشى الكوسة والبطاطس
بالشكل دا
بالفراخ....بالصور(لمسابقة QPx61142.jpg

وطبعا لازم نضيف عليها سائل للتسوية وده حسب رغبتك
ممكن تحطى مرقة وممكن تحطى صلصة طماطم
وبعد ما تستوى تقدرى تقدميها بهذا الشكل
بالفراخ....بالصور(لمسابقة smh61387.jpg

يارب تكون الفكرة عجبتكم
وكمان الاكلة مش دسمة بالمرة
ممكن نستعملها فى الرجيم ونقدم معها سلطة او رز مسلوق حسب رغبتك
وبالهنا والشفا
كتبت : انا ريما
-
يسلمو حبيبه

انا متابعة ممتازه لاكلاتك الروووعه
كتبت : أ إ آ إيمان
-
تسلم يديك حبيبتى

جزاك الله خيرااااااااااااااا
كتبت : بنتـ ابوها
-
يم يم

ماشاء الله عليك
وتسلم ايدك
كتبت : المستبشرة خيرا
-
ممتازة
تسلم الاياااااااادى
بارك الله فيكى
كتبت : عين التسنيم
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة انا ريما:
يسلمو حبيبه



انا متابعة ممتازه لاكلاتك الروووعه



تسلمى ريما مرورك اسعدنى
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

اكلات شرق الجزائر

السابق

دجاج بالفرن .. من مطبخي الشخصي .. بالصور*طبق مم

كلمات ذات علاقة
محشية , بالفراخ....بالصور , وبطاطس , كوشة