فطاير التمر لأول مره بث مباشر من مطبخي{مسابقه}

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : ام حنين 1981
-
بسم الله الرحمن الرحيم

مطبخي{مسابقه} 84udo3qe7gjvywbd89ek

يااحلى وردات اخيرا ولأول مره اتعلم وانزل صور في المنتدى
ويارب متكنش اخر مره وتقولولي ياريتك مانزلتي حاجه
ههههههههههههههههه

اده عملتلكم مخصوص فطاير التمر او بسكوت تمر لأنو بيقرمش ويارب يعجبكم

المقادير:
4كاسات دقيق 1ملعقة كبيره خميره
اكاس زيت نص كاس زبده مذابه
2زبادي او1زبادي وكاسة لبن
1ملعقة سكر رشة ملح
3او4ملاعق كبيره سمسم محمص

مطبخي{مسابقه} 2ssajdrqbnw3mfumispr

الطريقه:
نخلط السوايل مع بعض {الزيت والزبده واللبن والزبادي}
مطبخي{مسابقه} cl5f0g643xxf0fgojxw_

نخلط النواشف جيدا{الدقيق والخميره والملح والسكروالسمسم}


مطبخي{مسابقه} jlkoxlb720ao55498imi
ممكن مضفيش مقدار القيق كلو وخلي نص كاسه اذا العجينه احتاجت تضيفيها

نضيف النواشف على السوايل ونعجنها كويس وحتبأه كده
مطبخي{مسابقه} 87o6qjgqwzqsa7dhdq24

تغطيها وتسبيها تتخمر نص ساعه او اكتر شويه
وبعد ماتخمر لتسهيل الشغل تكوريها كور متوسطه على قد القطاعه اللي حتستخدميها
مطبخي{مسابقه} x6bbbzgn1490j3aly60k
وتجهزي التمر صوابع صغيره برضوا لتسهيل الشغل طبعا التمر انادوبتوا على النار في ملعقة زبده بس مصورتوش لأني عامله كميه وبحطها في الفريزر كل مااحتاج منها اطلعها جاهزه
مطبخي{مسابقه} j48vcpnjxqg95hqqp434
وتجيبي القطاعه المقاس اللي يعجبك انابستعمل الوسط وتفردي عليها العجينه وتحطي جواها التمر وتقفليها
مطبخي{مسابقه} 44ncv2woe1q5l9dzv3n5
مطبخي{مسابقه} 98u46l8lv5625sl5s1_t

وتملي صينيه مدهونه زيت او زبده وده شكلها قبل ماادخلها الفرن
مطبخي{مسابقه} ah6l3v91jjlwfg0d2vec

ودي بعد ماطلعت من الفرن
مطبخي{مسابقه} m0xpm3xs6r8g9ti9fyi_

وبتكون مقرمشه وجميله جدا والله حتى ولادي بيحبوها جدا
يارب تجربوها وتعجبكم
وسامحوني لو في مشاكل في الموضوع دي اول مره
وبالهنا والشفا
مستنيه الردود ياقمرات حتى لو طرده من القسم مفيش مشاكل ههههههههههه
كتبت : ام حنين 1981
-
على فكره يامشرفتنا ياقمرات اناكتبت اسمي على الصور بس طلعت كلها تحت منتدى رجيم ههههههههه
المره الجيه اغير مكانها ان شاءالله ماشي؟؟؟؟؟؟
كتبت : ام عبدالله1
-
مشكورة حبيبتي عالفطاير الرائعة
تسلم ايديكي وبانتظار المزيد من اكلاتك الشهية
كتبت : أم عمر و توتة
-
تسلم الايادى يا قمر على الفطائر اللذيذة...

على فكرة الصور واضحة و جميلة..

فى انتظار وصفات اخرى حبيبتى...
كتبت : فرفوووشه
-
تسلم الايااااااااااااااااااااااادي ياقمر
ومشاركه جميله وشغل مرتب وجميل

منورررررررررررره القسم
واحلى تقييم لعيونك
كتبت : أم عمر و توتة
-
انا رحت اجيب الوسام...لكن فرفوووشة سبقتنى...

مبروك حبيبتى...
الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي

كوب كيك بـ خلطة المارس (من مطبخي)

السابق

طريقه سهله لعمل السينابون شرفوا =)

كلمات ذات علاقة
لأول , مباشر , مره , من , مطبخيمسابقه , التمر , تب , فطاير