لو ذوقتيها ماحتكليها من بره ابدا؟؟فراشة رجيم

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : ام حنين 1981
-
اليوم حعملكم وصفه كلنا بنفكرها صعبه بس هي سهله جدا وطعمها احلى كثييييييييييير من الجاهزه

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة shgfivqyh7yrrx9stsn.
الفلافل او الطعميه

ممكن تعمليعا حمص بس او فول مجروش بس وممكن تخلطي نص ونص وانابعملها كده مقدار فول ونصه حمص يعني لو حتستعملي كاستين فول يصير كاسه وحده حمص

نبتدي بالمقادير
5كاسات فول مجروش او مدقوق 2ونص كاسة حمص
كاسه كبيره بقدونس مفروم كاسه كبيره شبت
كاسه كبيره كزبره خضراء كاسه كبيره كراث
بصلتين كبار راس ثوم
ملح وفلفل اسود وكزبره ناشفه وكمون
2ملعقه كبيره بيكاربونات

الطريقه
ننقع الفول والحمص كل واحد لحالو في ماء من 8الى 12ساعه
بصراحه انانسيت اصور الخطوه هادي

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة mnal2hh5insfmmfgppfk

نصفي الفول والحمص جيدا من الماء

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة o8j3kk6pgz0ywey6c85_

نجهز الخضار على بعض كلو مع البصل والثوم

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة 8yozut9dkqy5j4ovy0w_

نبدأ نفرم الفول والحمص مع الخضار بالتناوب في مفرمة اللحم
ونفرمها مرتين او ثلاثه لين ماتصير كذا

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة nxao7qxs3cg08ztpmbwy

نضيف البهارات والبيكاربونات على الخليط وهي حسب الرغبه يعني زودي اللي تبغيه عن التاني
ملاحظه مهمه جدا : البهارات والبيكاربونات تضاف قبل القلي مباشرة
يعني لو حتحتفظي بجزء من الخليط في الفريزر تشيليه بدون البهارات والبيكاربونات ولماتحتاجيها تطلعيها وتخليها تذوب شوي وبعدين تضيفيهم

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة szse9kxedyfz7oaqf62_

ونخلطها كويس ونبدأ نكورها بعضها ساده وبعضها حطيه في سمسم

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة gwvksmv6fzvh8uq2kq0m

ونقليها في زيت غزير على درجه متوسطه
اناقليتها في القلايه على 170

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة urw07kpffnd0nu8tn89_

نطلعها على ورق نشاف

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة hlrsc9m2r5cz2azvaifb

وتقدم بصحه وعافيه


ماحتكليها ابدا؟؟فراشة fx5vzjb3zu72hh7olghv
وذوقي احلى فلافل من صنع ايديكي

والحلو بالوصفه انك تسوي كميه وتقسميها في اكياس بالفريزر وتطلعيها تقلي على طول
والله يابنات فعلا تجنن
انازوجي لما ذاقها ادمن وماصار يجيب من بره ابدا وقال لازم نفتح محل فلافل
ههههههههههههههه

على فكره لو حاسيتي غير متماسكه شوي ممكن تضيفي شوي بقسماط على الخلطه
بس هي غالبا بتطلع مظبوطه ان شاءالله لكن هادي فكره عشان نوعية الفول والحمص بتختلف من نوع لنوع

يارب تعجبكم وتجربوها

ماحتكليها ابدا؟؟فراشة fx5vzjb3zu72hh7olghv
كتبت : دينار
-
يسلموا الايادي يادودو ياشيفة ايه الجمال ده انا هاخد طبقي



احلي تقييم لعيونك ياقمرة
تقبلي مروري
كتبت : iman1985
-
روعه يسلموا ايديكي
كتبت : دلوعه خطيبها
-
يم يم
تسلم ايدددددددديكي
حلوووين وانشالله اجرب اسويهم
تقبلي مروري
كتبت : romans
-
الله انا بموت بالفلافل وان شاء الله اجربها تسلم الايادى

واحلى تقييم
كتبت : فرفوووشه
-
تسلم الايااااااااااااااادي الحلوه
ودائما تبهرينا بوصفاتك الجميلة
شكلها مشهي يمي يمي
ننتظر وصفاتك الجميله
واحلى تقييم
الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي
السابق