مكرونة بشاميل بس دايت (من مطبخي)

مجتمع رجيم / أطباقنا الخاصة للرجيم
كتبت : be.happy
-
ماشاء الله تبارك الرحمن

فعلا وصفة رائعة وبسيطة هذا اهم شئ
والشئ الثاني المهم انها صحية هههه لاني كسولة شوي

بس فعلا باين عليها لذيذة مثل الاصلية هههه هذا ثاني وصفة ساطبقها عندما يحين وقتها :) بارك الله فيكي ولايحرمنا من وصفاتك اولا ولا اسلوبك في الشرح والتوضيح ولااسهل


بس ياريت تخبريني عندما اضعها في الفرن على اي درجة ولكم دقيقة؟
كتبت : be.happy
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة حورية البحار:
ماشاء الله تبارك الرحمن


بس ياريت تخبريني عندما اضعها في الفرن على اي درجة ولكم دقيقة؟
كتبت : دينار
-
حبيبتي اسفة مشفتش سؤالك غير دلوقتي


بصي المكرونة انا بسخن الفرن الاول شوية وبعد كده ادخلها في الرف السفلي حتي تحمر الجوانب


وبعد كده بضعها علي الشبكة حتي يحمر الوجه

يعني درجة حرارة متوسطة

مش عارفة بالدرجات تبقي ايه

اتمني اكون افدتك


كتبت : عرفات
-
يعطيكي العافيه ياقلبي
تسلم ايدك
كتبت : be.happy
-



يارب تسلم ايدك
وبصراحة لا ههههه

لانك لو تعرفي الصفر؟؟؟

انا قبل الصفر باميال فيما يخص الطبخ والطبيخ

واليوم فكرت اعملها ياريت حد يساعدني درجة الفرن اخليها كم
كتبت : be.happy
-
واخيرا عملتها واتكلت:)

جزاك الله خيرا وتسلم ايدك فعلا كان طعمه مختلف وخفيف

بس مع الاسف طلع ناشف من فوق شوية يمكن لان البشاميل كان قليل ؟؟؟
مع اني عملت حسب مقاديرك
وعملت كيس واحد معكرونة

بس الحمد لله الواحد بيستفيد من اخطائة المرة القادمة حكثر البشامل ايه رايك:)؟؟؟

جزاك الله الف خيير
الصفحات 1  2  3  4 5  6  7 

التالي
السابق