لمن عندها طريقه لتخزين الثوم* تتفضل *

مجتمع رجيم / مطبخي
كتبت : دينار
-
انا يام سلسبيل لما التوم بيكون جديد بيتقشر ويتفرم ناعم ويضاف زيت وليمون ويحفظ في اكياس بالفريزر

الطريقة دي عرفتها من اختنا زهرة الاسلام

بس لو التوم نشف خلاص

اربطيه في حزم وعلقيه في مكان جيد التهوية وبعيد عن الشمس

والراس اللي تستعملي جزء منها فصصي باقيتها وضعيها في الثلاجة في برطمان اوعلبة محكمة الغلق

ارجو ان اكون افدتك
كتبت : أم عمر و توتة
-
ان شاء الله البنات تكون وفت الاجابة ام سلسبيل..
كتبت : أم سلسبيل
-
مشكوره هنا ودينار على الافائده
ان شاء الله احفظه بالفريز
يمكن افضل حل
ما انحرمش
كتبت : على الطريق
-
بالتوفيق يارب لك ولكل اخواتى
كتبت : الفراشه الملونه 44
-
حبيتي ام سلسبيل انا طريقتي في حفظ الثوم اني انقعه في كروانه كبيره في ماء من الحنفيه واخليه تقريبا نص يوم علشان يسير بسرعه يتقشرمعاي وبعدين احطه مع زنجبيل اخضر في مفرمة البصل وبعد كذا احطه في قوالب خاصه شريتها مخصوص ليه هي حق مكبات ثلج اصلا وافرزنه دفعات في الفريزر وبعد كذا انزله منه واربطه في اكياس بلاستك واحفظه في الفريزر وكل مره اخذ مكعب من الكيس لاستعمله يكون خلاص جاهز معايا
كتبت : flower1
-
انا لقيت افضل طريقه للثوم حفظه بالفريزر وعلى فكره بتحفظيه زي مهوه باكياس شفافه وبيبا سهل الاستعمال لما تطلعيه بتقشر بسرعه وبحافظ على طعمته ويارب اكون افدتك
الصفحات 1  2 3 

التالي
السابق