class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أم مهدي: بارك الله فيكِ وجزاكِ الخير كله
وبارك الله فيك حبيبتى اسعدتنى بمرورك الغالى ام مهدى كلك ذوق ياقمر
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أم عمر و توتة: تسلم الايادى عبير حبيبتى.. وصفة لذيذة و اكيييد رووووعة من ايديكى..
لكن معلش لى سؤال..التوست ما يفتح و هو بيتحمر؟؟
لكى طبعا احلى تقييم..
جزاك الله خير حبيبتى ام عمر لاابدا حبيبتى مايفتح وهو بيتحمر لان الجبن تخليه متماسك مع بعضه والبيض والبقسم بيعملوا على تماسكه اكثر والحقيقة انا بسويه وبحتفظ به بالفريزر ولين بستعمله بيظل على حاله ومشكورة حبيبتى على التواجد الغالى والتقييم كلك ذوق
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕: ماشاء الله