ولما تسخن الخبازه نضع الخبز عليها من فوق ولما تبدى تكون فقاعات من فوق زى هادى ناخدها ونضعها فى وسط الطنجره وعلى طول رح تنتفخ وتتحمر ونكمل نفس الخطوات على نفس العجينه الباقيه وهادى الخبزات بعد ماخلصت وتقدرى تعملى كميه كبيره تحتفظى بيها فى الفريز لوقت الحاجه ويا سلام عليها مع جبنه بيضا وشاى او ساندوتشات فلافل او شاورما اممممممممممممممممم لذيذه ملاحضه لو ماعندكش الخبازه تقدرى تعمليها على الصاج او فى الفرن
كتبت :
ألمغتربة
-
ماشاء الله عليك حبيبتي بنت طرابلس خبز شكله رائـــــــــــــــــــــع واكيد طعمة اروع تسلم ايديك وبأنتظار جديدك يالغلا عجبني جدا وان شاء الله اجربه قريبا تستاهلىي احلى وسام واحلى تقييم
كتبت :
بنت طرابلس 84
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ألمغتربة:
ماشاء الله عليك حبيبتي بنت طرابلس خبز شكله رائـــــــــــــــــــــع واكيد طعمة اروع تسلم ايديك وبأنتظار جديدك يالغلا عجبني جدا وان شاء الله اجربه قريبا تستاهلىي احلى وسام واحلى تقييم
اهلا بمشرفتنا الغاليه ...نورتى الصفحه والله
شكرا على كلامك الطيب هدا كله من دوقك يا حلوه
وبارك الله فيك على الشعار ....وانتظر تطبيقك عزيزتى
كتبت :
مامت توتا
-
الله ايه الحلاوه دى
انا عوزه كام رغيف
انا جعانه ولسه مفطرتش
تسلم ايدك يا قمر
واحلى تقييم