اولا القادير
فرخه حوالى من 2 كيلو الى فوق مقطعه قطع
صغيره
حوالى 2 كيلو طمام
زيهم بصل
وكميه كويسه من الفلفل
ملح فلفل كمون مكعب مرقه دجاج زعتر
نقطع الطماطم قطع صغيره
ثم نقطع البصل
ايضا قطع صغيره
ثم نقطع الفلفل
ثم نقلب المكونات
على بعضها ثم نطع التوابل
ونقلب ثم نقسم المكونات
نضع نصف الخليط فى ارضيه الصينيه ثم نضع الفراخ المقطعه
قطع صغيره ثم نضع باقى الخليط
كما بالشكل
ثم نضع الماده الدهنيه
وتسوى على عين البوتاجاز من فوق وتغطى وبعد النضج توضع فى الفرن لكى يحمر وجهها
وبالف هنا وشفا
كتبت :
honey
-
ما شاء الله
طريقة جديدة و حلوة
شكلها لذيذ
تسلم يديك حبيبتي
تقبلي مروري و تقييمي..
كتبت :
أم عمر و توتة
-
تسلم الايادى هنا حبيبتى..
لكن الطماطم و البصل مش كتير شوية؟؟
الف هنا و شفا..اكيد ما لحقتى تصوريها
اما استوت..
المرة الجايه ان شاء الله..
كتبت :
مامت توتا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة honey: ما شاء الله طريقة جديدة و حلوة شكلها لذيذ تسلم يديك حبيبتي تقبلي مروري و تقييمي..
احلى مرور يا قمر وشكرا يا جميل
كتبت :
مامت توتا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أم عمر و توتة: تسلم الايادى هنا حبيبتى..
لكن الطماطم و البصل مش كتير شوية؟؟
الف هنا و شفا..اكيد ما لحقتى تصوريها اما استوت.. المرة الجايه ان شاء الله..
اختى ام عمر وتوته اصل الاكله بتعمد على الطماطم والبصل علشان هى بتتاكل بالعيش يبقى زى ما تقولى تغمسى هههههههه وكمان الصينيه بستوى على البوتاجاز من فوق يدوب تدخل الفرن علشان وشها يحمر