مجتمع رجيمالاطباق المتنوعة

المنسف الاردني بالجميد من عند عووووود مسك

تسلم ايديك حبيبتي على المنسف . عندي بعض المعلومات الجميد : عبارة عن لبن مجفف ، بعض الناس في الخليج يسموه يقط . ويضاف له اللبن الزبادي لأنه فيه نشا علشان يتماسك ، أنا أفضله أكثر حموضه فأضيف له لبنه حامضه طبعاً هذا من تأليفي .والطعم راااااااااااائع .
واااو
شكل هالأكلة كتير طيبة
شهيتيني حبيبتي
لازم تعمليها خصوصي لي
تسلم يدك حبيبتي
و تستاهلي أحلى تقييم
شكراااا للجميع على المرور الجميل
مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مم


شكل رائع


واحلى تقيم واعجاب


تسلم ايدك
ما شاء الله
تحفة اوي حبيبتي
وشكلها يجنن
الأولى ... 2  3  4  5 6