وجوه علشان التتبيله تتغلل
داخل الفرخه وتترك فتره طويله شويه
وتوضع فى التلاجه
هنا بعد ما قعدت فتره فى التلاجه
وخرجتها ويا عينى
كتفتها
الجميل هنا متكتف وعلى السيخ
تحت الشوايه
ياعينى الجميل هنا خرج من البوتاجاز
انا بسبها تحمر اوى لان الجلد بيتشال
وكمان اللحم يستوى
وكمان الفتحات اللى عماتها بتسوى الفرخه اوى من جوه
هنا بقى طبق رز الحلو اللى فيه انه
رز مخلط ابيض مع اصفر ازاى هى مش
افتكاسه كان باقى عندى رز اصفر
وعملت شويه ابيض
وانا بقدمالاكل خلط الارز على بعضه وطلع بهذا الشكل ملحوظه هامه يا بنات
التتبيله لايوجد فيها ولا نقطه زيت
يعنى البصل البودر والتوم البودر
والصويا صوص وليمون بس لاغير
وممكن الاستغناء عن الصويا صوص بالف هنا وشفا
كتبت :
سنبلة الخير .
-
ما شاء الله عليك شهية سهلة جدا سلمت يداك لاحرمنا اكلاتك المتميزة
كتبت :
مامت توتا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ابنة الحدباء: ما شاء الله عليك
شهية سهلة جدا سلمت يداك
لاحرمنا اكلاتك المتميزة
الله لا يحرمنى منك ابدا
كتبت :
* أم أحمد *
-
ما شاء الله حبيبتي تسلم يداكِ حبيبتي الغاليه شكلها شهي ورائع
طباخه ماهره حبيبتي أقول اليوم ما شفتك في الحمله
مشغوله بأكلتك وتستحقي أجمل تقييم
بس خلينا أنشوفك حبيبتي الغاليه
كتبت :
أنثى أبكت القمر
-
يااااااااااااا عيني عليكي ياهنوووووووووووو دجاج بالليل منظره جناااااااااااااااااان وخاصه على جوع آآآآآآآآآآآخ منك ومن أكلاتك تسلم ايدك حبيبتي واحلى تقييم لك وللدجاجه المكتفه
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
شكل الدجاجة كثير طيب عليكم بألف عافية حبيبتى وطريقتك كثير حلوة وصحية يسلمو الايادى ياقمر واحلى تقييم