العجة المصرية من مطبخى

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
دوللى


** العجة المصرية من مطبخى **
0000454.gif 0000454.gif 0000454.gif 0000454.gif 0000454.gif

المقادير:
zyxr_2388.gif

5 بيضات
y0bfxfbjvtf5nso6vnb.


5 بصلات متوسطة الحجم

cqp64u8v1deaaa99rc4.


خضرة ( بقدونس وشبت وكسبرة )

kx31vuzw0c2lag2tjyy.


1/2 كوب زيت

xai5vcjly11jskxpwv3m


1/2 ملعقة فلفل وملعقة ملح و3 ملاعق دقيق


000003254.gif 000003254.gif 000003254.gif




طريقة التحضير:
zyxr_2388.gif



نفرم البصل


wzaxnp2710pd8t53m4gu


نضع البصل فى حلة صغيرة


61dvnn4a42xb3n4ahll.


نضع الزيت للبصل ونتركها على النار

hnbfcr203xgbrxtjmgx8


ونقوم بالتقليب

9pjcz6n66u9l078dl9wr


يتغير لونها للأصفر

obek9g1v6hq340zfjwxp


ونضيف الخضرة ونقلب ونتركها ونرفعها من على النار

fomqfz8znycwn7emdanc


نضع البيض فى طبق غويض مع اضافة الملح والفلفل ونضربه

e413kpk2nfkwby4xk48.


ثم نضيف الدقيق ونقلبه

4ekhohczgl44e8xcqn9.


32druylmsyoiutm41iba


وبعدها نضيف الخضرة ونقلبه

r7gn6q6fcm8rojxxeeg6


نحضر صينية متوسطة الحجم ونضيف اليها قليل من الزيت

dizz4mgrwrtsjmyf2svc


ثم نضيف الخليط فى الصينية ونسويها

219tt2k7ga3aesem5s95


a75ojhkobt2bqrtw5h0.


ونضعها على النار ونتابع حروف الصينية عشان لا تلصق

ll1v1172v2jw4fydrckm


mmsvir20mzpb7ho5gv0.


وبعدها نضعها على الشواية لتحمر وده شكلها النهائى

1ubpljkl4vzip98zyt8.


وبالهنا والشفا

jwb5osfc3p2q9gzkk7kw


smile15.gif smile15.gif smile15.gif


اذا عجبتكم العجة قيمونى 0000454.gif


ob8thpxlczxwdudtcs32



t1pbg0rqdad24eqk0.gi











المشتاقة للجنان
حلوووووووه جدا
ومنظرها جميل
احلى تقييم لك
المقدسية


أحنا في بلدنا بنعملها بنفس الطريقة بس ما نضعوها على النار.......... ونضيف ليها بطاطس مقلية معبات صغيرة وباذنجان مقلي كما بنفس الطريقة.. وتقدم مع شاي أحمر بالنعناع..
امممممم
منايا1977
تسلم الايادي
نفس الطريقة بعملها بدون زيت للرجيم
◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
وااااااااااااااااااو يادودو

ماشاء الله

تسلم ايديكى حبيبتى

انا بحب اكلها سخنه

تقبلى مرورى وتقييمى

:-*
حنين للجنان
حلووووووه مره
الله يعطيك العافيه
واجمل تقييم لعيونك
الصفحات 1 2  3 

التالي

الطماطم مع اللحمه والباميا

السابق

طريقتى بعمل الجريش ومن مطبخى

كلمات ذات علاقة
مطبخى , المصرية , العجة