مجتمع رجيمالأطباق الرئيسية

العجة المصرية من مطبخى






** العجة المصرية من مطبخى **


المقادير:


5 بيضات



5 بصلات متوسطة الحجم




خضرة ( بقدونس وشبت وكسبرة )




1/2 كوب زيت




1/2 ملعقة فلفل وملعقة ملح و3 ملاعق دقيق







طريقة التحضير:



نفرم البصل





نضع البصل فى حلة صغيرة





نضع الزيت للبصل ونتركها على النار




ونقوم بالتقليب




يتغير لونها للأصفر




ونضيف الخضرة ونقلب ونتركها ونرفعها من على النار




نضع البيض فى طبق غويض مع اضافة الملح والفلفل ونضربه




ثم نضيف الدقيق ونقلبه







وبعدها نضيف الخضرة ونقلبه




نحضر صينية متوسطة الحجم ونضيف اليها قليل من الزيت




ثم نضيف الخليط فى الصينية ونسويها







ونضعها على النار ونتابع حروف الصينية عشان لا تلصق







وبعدها نضعها على الشواية لتحمر وده شكلها النهائى




وبالهنا والشفا







اذا عجبتكم العجة قيمونى

















حلوووووووه جدا
ومنظرها جميل
احلى تقييم لك


أحنا في بلدنا بنعملها بنفس الطريقة بس ما نضعوها على النار.......... ونضيف ليها بطاطس مقلية معبات صغيرة وباذنجان مقلي كما بنفس الطريقة.. وتقدم مع شاي أحمر بالنعناع..
امممممم
تسلم الايادي
نفس الطريقة بعملها بدون زيت للرجيم
وااااااااااااااااااو يادودو

ماشاء الله

تسلم ايديكى حبيبتى

انا بحب اكلها سخنه

تقبلى مرورى وتقييمى

:-*
حلووووووه مره
الله يعطيك العافيه
واجمل تقييم لعيونك
1 2  3 
كلمات ذات علاقة
مطبخى , المصرية , العجة