المائده الثانيه لنهوووله :=))

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : Coeur de Rjeem
-
السلام عليكم يا قمررررررررررررررات

:=)) z9phyz4mtha1j4xrdfc.
ان شاء الله تكونو بخير
بما انو الفطور ما في الا انا وزوجي ربنا يكرمو قلت راح اعزم المنتدى اليووووووووووووووووووووووم
ملاحظه
الي يجي يجيب معاه الحلو ما عملت
ولو ممكن عصير و فاكهه ولو في وحده عامله الكبه تجي اول وحده طبعا الكبه معاها
;)=) ;)=) ;=))


اتفضلوووووووووووووو الان
عملت شوربه الفريك
قطعه دجاج و قطعه لحم ضاني شوحتهم مع بصل وسمن و بقدونس وقصبره وشويه نعناع
:=)) 0gpznvdkmtcv5eumbw7y
وبعدها اضفت عصير طماطم وشويه طماطم مصبره

:=)) dpntjknobezb7od0ekyy
وبعدها الماء الساخن
ونضيف الفريك
ونتركها تنطبخ وفي الاخير نحط فلفل حامي لانو الريحه والطعم الي بيضيفهم حلوين

وعملت تورته مقالي هههههههه حلو الاسم
:=)) o7bz70tg02rmsrx389uq
فلفل بطاطا كوسه قليتهم
ضربت البيض مع الجبن المبشور
:=)) s4b99ipelb0yby00ud1.

حطيتهم بقالب و على الفررررررررن
:=)) 1z3lsozbwm243p78073i

وهنا لما طلع
:=)) z6le4qj94ncj6decfjo1


والان البطبووووووط وهو نوع معجنات من المغرب
:=)) ki2hjma0wqxwr16qdmmg
كيله سميد
نص كيله طحين
شويه ملح و خميره الخبز
نخلطخم ونعجن بما دافي
نحلي العجينه ترتاح نبسطها نقطع دوائر ونسيبها تتخمر
:=)) pdad1dowp5sjs29oec51
وبعدها نسخن مقلاه ونطبخهم

:=)) qz205o6ikk1qm2o5icl.
ونقلبهم اول ما تبدا بالانتفاخ
نعمل الحشوه الي عايزينها انا عملت توته وجبنه ومايونيز
:=)) 6f0z04ywjuhyn6wsmpr.

وتعالو هنا شوفو الصور
:=)) bz70qo1btpqu1stgmzx.

:=))
:=)) gvnfwp00z8r2vmy8vcy6

^=*
:=)) l4qoizi575ua16y0l1.j

^^=^^
:=)) y4dwx71jceazsf25qma1


والى مائده اخرى ان شاء الله
مع السلامه
كتبت : كلمة صدق
-
رااائع رااااائع رااااائع
تسلم ايدك يا نهول ..
انا عجبني البطبوط ....
بس عندي سؤال يعني انت لما تعملي الدجاج والضاني مع بعض .. ايه هيكون الطعم بالضبط لان اللحم الضاني له نكهة مش الكل بيحبها

بالنسبة للحلويات انا امس عملت بلح الشام وطلع رووعة بس للاسف خلص عن بكرة ابيه

2 كوب طحين
2 كوب ماء
2 ملعقة زبدة
4 بيضات
ذرة ملح - فانيليا

الماء والزبدة والملح في قدر على النار حتى الغليان
اضافة الدقيق مباشرة ونطفي النار ونقلب سريعا حتى تتكون عجينة متماسكة
نضيف البيض واحدة ونقلب حتى تختفي ثم نضيف التالية وهكذا مع اضافة الفانيليا

نسخن الزيت وعندما يصل للغليان نبدأ في تشكيل البلح الشام بكيس الحلواني ونهدي النار ونقلي العجين
يخرج بلح الشام من الزيت ويوضع في الشيرة

وبالهنا والشفا ..
الصورة دي من النت
كتبت : ام البنات المؤدبات
-
تسلم الايادي نهولة
اهئ اهئ هذي ثاني مرة ومتعزمينيش فااااااااااااااااش
خخخخخخ رجعتها ههههههه
يعطيك الصحة المائدة تشهي
بالف صحة يالحبيبة
ام البنات كانت في عزومة نهلة
احلى تقيييم
كتبت : منايا1977
-
تسلم الايادي نهوله
كتير فنانه
يا بخت اولادك وزوجك فيك
احلى تقييم لأحلى سفره
كتبت : m!ss ez3aj
-
تسلم يدينــــك ..
بآين آنو لذيذ
كتبت : شمعة قلم
-
تسلمين حبيبتي

روعة

بس مرة تاتية لما تجين تطبخين البطبوط لا تطبخية في مقلا طيفال

لازم تكون مقلا من النوع التقيل كي يطلع

[IMG][/IMG]


لان مقلاة طفال تطهيه بسرعة ما يخد راحته في الطهي

المائدة عاية بالجمال
الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة