2 جلاش واحد حلو والتاني باللحمة المفرومةمن مطبخي
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
دينار
-
اهلاياقمرات
هتقولوا عليه دي معها توكيل بحلويات رمضان هههههههههههه
هقولكم انا عندي زوجي عاشق للحلويات لازم كل يوم اعمل حلو وساعات بنسي اصور اللي عملته من ضيق الوقت
اليوم كنت مشغلة الفرن فقلت استغل الفرصة واعمل جلاش
الجلاش الصوابع
نقطع الجلاش
شرائح مناسبة
ونضع الحشو
ونلصق الورقة بالقليل من الزبد
وندهن صينية بالزبدة
وندهن الوجه بالزبدة
يوضع بالفرن مع المتابعة لانه يحمر بسرعة
ونحضر الشربات
المناسب
ونضع اصابع الجلاش في الشربات
وتقدم
الجلاش باللحمة المفرومة
هنا لانقطع الجلاش بيكون مقطع علي شكل الصينية المربعة
ندهن الصينية بالزبد
ونضع بعض الورقات
ونضع لحمة مفرومة معصجة جاهزة
وبعض الورقات والقليل من الزبد
وهكذا
حتي نهاية الكمية
وندهن الوجه زبدة
ندخل القارب الفرن
وبعد 5 ق
نجهز بيضة مربوبة مع ملحح وفلفل اسود وكوب لبن صغير
ونسقي القارب ونرجعه تاني للفرن
ولما يحمر نقدمه
ههههههههههه
نسيت اصور الصينية لما خرجت من الفرن
وبالف هنا وشفا
اتمني تعجبكم وصفاتي