عملت الصدور المخلية بطريقة جميييلة
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
KEERA
-
ازيكم يا بنات ؟؟
عملت الفراخ البانية
(صدور الدجاج المخلية)
بطريقة حلوة
المعروف انها تتحمر بعد وضعها فى البيض والبقسماط او الفيجيتار الحار او العادى
بس انا مش بحب التحمير
بحسه يضيع فايدة الشئ
وكمان مللنا من اكلها بالشكل المعتاد
المهم ندخل فى الموضوع
جبت
بصلتين
فلفلتين رومى اخضر
الفلفل الاصفر الحار
وقطعت كل هذا حلقات
align="right">
align="right">
وبعدين حطيت فى الطاسة التيفال شوية زيت وحطيت فيها البصل والفلفل
وشوحتهم فى النار شوية(ممكن تسويها فى اى شئ تحبيه غير الطاسة التيفال)
وحطيت البهارات
وبعدين حطيت صدور الفراخ المخلية
وقلبتها
وغطيتها وتركتها تستوى
وها هى النتيجة
ملحقتش اصورها فى اطباق
لكن الطعم كان جناااان
ان شاء الله تعجبكم
:)