كانيولوني لذيذ وسهل من مطبخي
مجتمع رجيم / المعجنات وَ السندويشات
كتبت :
دينار
-



الكانيولوني طعمه لذيذ وكمان خفيف وسهل ومش بياخد وقت طويل في عمله
اخدت الطريقة من واحدة قريبتي وعملته وطلع جميل
ممكن القرص نفسه يبقي ارفع او اسمك حسب مابتحبي
مقاديره
كوب دقيق

2 بيضة

رشة سكر
رشة ملح
كوب لبن دافيء

نعجن المكونات حتي تتماسك وتتجانس

يترك ساعتين ليرتاح بالتلاجة لو المطبخ ساخن او يترك خارج التلاجة
نحضر طاسة تيفال

نضع العجين في شكل قرص
ونقلب علي الوجه التاني حتي يتماسك
وهكذا حتي نفاذ الكمية
وبعد كده نضع اللحمة المفرومة

ونلف العجينة

ونضع فوق الوش جبنة تركي وزيتون وصلصة
وندخلها الفرن

حوالي 5ق
ثم نفتح الشوية لتحمير الوجه

وممكن تزود صلصة متسبكة بعد متخرج من الفرن اختياري

اتمني تجربوه

ومتخفوش علي ضمانتي

كتبت :
Coeur de Rjeem
-
تسلم الايادي دندوونه الشطووووووووره
طريقتك حلوه حبيبتي
احلى تقييم لاحلى دينار
;=))
طريقتك حلوه حبيبتي
احلى تقييم لاحلى دينار
;=))
كتبت :
❤ღ.. بريق أمل.. ღ❤
-
ما شاء الله انتى طبقتيها وعملتيها بشكل جميل
طريقة جميلة جدااااااا
بس لو عملتيه على على مساحة الطاسة حيطلع رفيع
وممكن يكون حادق وحلو
انا اعمله حلو بيطلع جميل ,,,,
حبيبتى تستاهلى احلى تقييم
تقبلى مروري..
طريقة جميلة جدااااااا
بس لو عملتيه على على مساحة الطاسة حيطلع رفيع
وممكن يكون حادق وحلو
انا اعمله حلو بيطلع جميل ,,,,
حبيبتى تستاهلى احلى تقييم
تقبلى مروري..
كتبت :
مامت توتا
-
الله عليكى يا دينا كل
مره بتثبتى انك شاطوره وهايله
انا بعمله زى ما قالت بريق امل
املا بيه الطاسه
وبيبقى طرى بس لا شك انك
طريقتك جديده وجميله احلى تقييم يا
احلى سكره
مره بتثبتى انك شاطوره وهايله
انا بعمله زى ما قالت بريق امل
املا بيه الطاسه
وبيبقى طرى بس لا شك انك
طريقتك جديده وجميله احلى تقييم يا
احلى سكره