مجتمع رجيمتطبيقات أطباقنا الخاصة

...الفراخ البانية من صنع ايديا وبالصور...

السلام عليكم




يالا انا اليوم بقى هوريكم الفراخ البانييه خطوة خطوة :

دى الخللطة أو التتبيله :

وهيا مكونة من :
بصل
خل
ليمون
ملح
فلفل
قرفة
زنجبيل

ودى الفراخ بعد ما حطيناها فى التتبيلة قبل ما نقليها
يعنى تقريبا لمدة 3 ساعات تقريبا او اقل :



وبعد ما يعدو السعتيين او التلاتة هنطللعها

وهنجيب :
دقيق فى طبف مفرود يعنى واسع
وطبق تانى فييه بقسماط مطحون
وطبقة فيه بيض
ونحط عالبيض فلفل وملح (ذرة وذرة ):



ود أول حاجة فى الدقييق :



تانى حاجة فى البيض عشان البقسماط يمسك فييه كوييس :



ودى بقى فى البقسمااط بس رشى عليها كتيييييييير لحد ما تتغطى كللها من كل ناحية





ودى بقى وهيا فى الزيييت :



ودى بقى بعد التحميير :



وبالهنا والشفااااا


ويالا قولوللى حلوة ولا لأة ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبعا حلووووووة
وتشهى كمااااااان يسلمو ايدينك ياقمر
ريحة وطعم هايل
ووصفة لذيذة وبسيطة وممتعة
وافر الشكر والتقدير
وحالا بجيب الوسام
ولك احلى تقييم لين يفتح معاى التقييم
لانى استنفدت فرصى بالتقييم



جزاكى الله خير
وشكرا جزيلا على كلامك الرقراق
والله مش عارفه أرد وأقول ايه
ربنا يسعدك فى الدارين

وااااااو منظرها شهي جدا
يسلموووووووووو هالئيديييييييييين
ماشاء الله و لاقوه الا بالله
نشاط رائع ربنا يحفظك
شكلها و الله يفتح النفس
احلى تقييم لعيوووونك يا قممممممممممر
وفعلا منوره القسم باكلاتك
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة zena:

وااااااو منظرها شهي جدا
يسلموووووووووو هالئيديييييييييين
شكرا جزيلا حبيبتى
تسلمى ياعمرى
1 2  3  4 
كلمات ذات علاقة
...الفراخ , من , الثانية , ايديا , صنع , وبالصور...