سردين مقليه من مطبخي

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : Coeur de Rjeem
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة دينار:
تسلمي نهولة
الاكلة دي زوجة اخي بتعملها جميلة جداااااااا


دمتي يارب متميزة ورائعة
اعذريني التقييم نفذ
اهلا يا قمررررررررر
ان شاء الله تجربيها و مرورك اغلى تقييم
كتبت : Coeur de Rjeem
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة شمعة قلم:
مممممممممممممممممممممممممممممممممم



تسلم الايادي


سيلتي لعابي


فكرة حلوة حشيتيه بالطماطم

اما دوما احشيه بالبهارات والقصبر



او اعمل كفتة





لكن طريقة شكلها حلو ساجربها
الله يسلمك كنزوووووووووووو انا كمان ساعات بعملها كفته لكن هادي احب اليا
ان شاء الله تجربيها و الف شكر على التقييم حبيبتي
كتبت : Coeur de Rjeem
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ~ عبير الزهور ~:
كثير شكلها طيب وشهى
دااام انها من ايدينك الحلوة
ويارب الف عافية عليكم
بس اسمحيلى نهولتى بأستفسار كيف ماتنفتح اثناء القلى
يعنى بنسكرها بشئ او كيف
وطبعا احلى وسام لقمرتنا الحلوة
وكمان احلى تقييم and like
وهذاااا كمان

عبورتي الف شكر على مرورك وعلى الوسام و على التقييم
حبيبتي عشان ما تنفتح مرريها منيح في الطحين من الجهتين وكمان الطماطم ما تعصريهاش ابرشيها عشان يكون اللب اكتر يعني مش سايحه كتير
ان شاء الله عرفت اوصل الفكره
كتبت : احلى دندونة
-
اكله جديده نهوله

و شكلها جميل

تسلم ايدك
كتبت : اميرة مملكتي انا
-




تقبلي تحياتي وتقييمي والاكله فعلا تشهي بس انا ماقد اكلت سردين بس شكلها حلو تسلمي
الصفحات 1  2  3

التالي

مجبوس الدجاج على الطريقة الكويتيه مع بهارتي الخاصه

السابق

**صينية السمك بالليمون و البطاطس..**

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , مقليه , سردين