طريقتى بعمل الجريش ومن مطبخى

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : دينار
-
عبيرررررررررررررررررررررررررررر

مليش دعووووووووووووووووة
انا عاوزة طبقي


انا جعت من جمال الوصفة


تسلم الايادي


واجمل تقييم من قبل الرد
كتبت : الأمل القادم .
-
تسلم الايااااااااااااااااااااااااادي
كتبت : عود مسك
-
عبير مش انا حبيبتك وصديقتك


ما تردي على نهلة انا اقرب منها ابعتي الاكلة الي

انا مرة دقت اكلة عند ناس وقالوا انها جريش او هريس بس كانت بيضا وفيها بصل مقلي على الوجه شووو هاي انت بتعرفيها

ازا بتعرفيها اكتبي الطريقة الانها روعة وطعمها جناااان

واكيد اكبر واجدع تقيمم لعبير

كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة swwet:
يم لذيذ
تسلم ايديك ياعسل
الف عافيـــــــــــة عليك ياقمـــــــــــــر
يسلمو على المرور الغالى سويت
كلك ذوق ياعسل

كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة صفاء العمر:
تسلم يدك اختي وانا بسمي هذي الاكله مفلق
الجريش بيكون مهروس ولازم يكون فيه لبن
يسلمو ياقمر
وفعلا حبيبتى هالاكلة بتنعمل بلبن وبتشبه كثير الهريس
بس بهالطريقة نفس الشئ طعمها طيب
وشئ من التغيير
وحلو كثير اذا الاكلة انعملت بكذا طريقة
شاكرة لمرورك الغالى
كلك ذوق صفاء

كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة :))NEHLA:)):
تسلم الايادي عبورتي
شكلها بيشهي ابعتيلي اذوق عبورتي
حالا الوسام لكن لازم اغير المتصفح
و بعدها التقييييم من متصفح تاني
يعني استاهل اذوق الاكله صح
و لا احسن
يا جماعه دي مخصوص ليا مش عايزين نغلط في بعض
الوصفه للفرجه فقط :))
ياحبيبة قلبى لشو كل هذا التعب كم متصفح تفتحى وتعبى نفسك!!!!!!!
الله يقويك ياقمر
اكيد اى شئ بيعجبك لكِ من دون كلام
المهم انها عجبتك حبيبتى
واذا حابة اسويهلك يوميا بس انتى تعالى نورينى
كلك ذوق عيونى
الصفحات 1  2 3 

التالي

العجة المصرية من مطبخى

السابق

الربيان على الطريقة الصينية مع الارز من مطبخى

كلمات ذات علاقة
مطبخى , الجريش , تعمل , ومن , طريقتى