طريقتى بعمل الجريش ومن مطبخى

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
[frame="10 70"]
928874944.gif

me3hur0sizw1y33a2x2.
طريقتى بعمل الجريش ومن مطبخى

اكلة شعبية وشهية


اهلين فيكم ياقمرااات

000003254.gif
هذى طريقتى بعمل الجريش
سويته امس بالليل
وصورته لكم وان شاء الله يعجبكم
الوصفة بسيطة وسهلة وماتاخد وقت الابتحضيرها
000002454.gif
المقادير

دجاج
حب الجريش هو نفس حب القمح (البليلة) بس انه مجروش شوى
بهار
زيت
صلصة
ملعقتى زبد
ماجى حسب الرغبة

v0vs3l96ljfj780ejtw.

الطريقة
مثل طريقة الكبسة
نغسل الدجاج جيداً ونتبله ببصل مع بهارات
ونعصج بصل على النار مع زيت وملعقتى زبد ثم نضيف له الدجاج
بعد ان يذبل قليلاً
ونزيد البهار وطبعا ممكن اضافة فلفل حار حسب الرغبة
ثم تضاف الصلصة وكمية من الماء
وتترك الدجاج لينضج نصف نضج
وبهذة الاثناء نحمر الجريش بصينية على النار مع التقليب المستمر
حتى يحمر الجريش ثم يضاف على الدجاج
ويترك لين ينضج
وممكن يعمل بدل الصلصة باءضافة لبن
وبكلا الحالتين طعمه طيب جدااااا

g5kuiujke5n30o0xxc.j


k3xhhakmb4ihw3k7jhg.


eyu5oqnqorn1y5bfc5ek


ihggq0r0upax041907om


xryy892sb1a9kgdnzv0.



6vbk60sewxm2vrch9xo9


776am1xd6lu5oxxjnj9.


grjwyim9vmwb6q678qjh

جربوه وحايعجبوكم ياقمرااات
ولاتحرمونى ردودكم الحلوة

83199d1304338448-smi
[/frame]
كتبت : swwet
-
يم لذيذ
تسلم ايديك ياعسل
كتبت : صفاء العمر
-
تسلم يدك اختي وانا بسمي هذي الاكله مفلق
الجريش بيكون مهروس ولازم يكون فيه لبن
كتبت : Coeur de Rjeem
-
تسلم الايادي عبورتي
شكلها بيشهي ابعتيلي اذوق عبورتي
حالا الوسام لكن لازم اغير المتصفح
و بعدها التقييييم من متصفح تاني
يعني استاهل اذوق الاكله صح
و لا احسن
يا جماعه دي مخصوص ليا مش عايزين نغلط في بعض
الوصفه للفرجه فقط :))
كتبت : حيآتي موجعه
-
ششكل طبختك ررووعه
تسسلم ديآتك
آآمم اذا ماني غلطآنه احنا نسمي الجريش{هريس }
اذا هو نفسه اللي اعرفه ههههه
بحاول اسويها لاهلي يذوقوها بس اخاف اكرهم فيها كالعاده< محترفه في حرق الاطعمه
كتبت : دمعه أمل...
-
وصفه رائعه ...لدي سؤال هل الجريش هو الفريكه
الصفحات 1 2  3 

التالي

العجة المصرية من مطبخى

السابق

الربيان على الطريقة الصينية مع الارز من مطبخى

كلمات ذات علاقة
مطبخى , الجريش , تعمل , ومن , طريقتى