الطبق ده طبعا..ضد الرجيم..لكن اعتقد
ان كل الناس بتحبه..الكشرى المصرى..
وااااااااااااو..بيكون راااائع فعلااااا..
ان شاء الله يعجبكوا..
كل ربع كيلو عدس عليه 2 كوب ارز مصرى..
مكرونة صغيرة مسلوقة فى ماء و ملح..
حمص الشام مسلوق و مضاف اليه ملح+كمون..
بصل حلقات رفيعة محمر فى الزيت..
ينقى العدس و يغسل و يسلق نصف سلقه..
بصلة صغيرة و تقلب فى زيت حتى تصفر..
نضيف كمية الماء حسب مقدار الارز..
عندما تغلى نضيف الارز المغسول+ملح+كمون
+قليل من البهار او القرفة..
و قبل ان يتشرب الارز تماما نضيف العدس
و نقلب ثم نهدأ النار حتى ينضج..
الصلصة..
ثوم مفرى و يصفر فى قليل من الزيت..
نضيف الطماطم + صلصة و نتركها تتسبك
نضيف الملح+الكمون ثم قليل من الخل..
نقدم الطبق..
مممممممممممم..روووووووووعة..
اقدم معه صلصة خضرا عبارة عن
فلفل حااااااامى مطحون مع ثوم
+عصير ليمون+ملح+كمون..
يااااا رب يعجبكوا...
أم عمر و توتة
الأمل القادم .
تسلمين ام عمر طريقتك رووووووعة يعطيك العافية
~ عبير الزهور ~
يسلمو الايادى حبيبتى
وممكن طبق لانه الكشرى لايقاوم
وبظنه يتحدى اى رجيم
وماشاء الله طبخات ام عمر لاتقاوم
لانها ذات قوة ثلاثية
اتقان ومهارة
ومشهية للغاية
ونفس ام عمر الغالية لوحده حكــــــــــــــــــاية
يعطيك العافية حبيبتى
ومبارك عليك الوسام ياقمر
سفيتا
احلى كوشري شفتو بحياتي تسلم اديكي
محبة رسول الهدى
تسلم ايديكى وعنيكى
أحلى كشرى أكيد لأنه من عمايل ايديكى
وأكيد لأنه مصرى تقبلى تحياتى وتقييمى