سمك سنجارى على طريقتى

مجتمع رجيم / أطباقنا الخاصة للرجيم
كتبت : محبة رسول الهدى
-
38623alsh3ergif.gif

58yd74iurda2ladm1p43

حبايبى الحلوين
ان شاء الله هقدم لكم النهارده طبق سمك سنجارى
يارب يعجبكم
دى طريقتى
أول حاجة بجيب السمك وده سمك أسمه باغة

skw7v1vvusgjdbcf5w6.

طبعا غسلتة ونضفته كويس جداااااااااااااااا
وحضرت التتبيلةوهى عبارة عن
ليمون _بصل _توم _فلفل أخضر _كسبرة خضرا _ملح وفلفل

au3q106u4evghy63mhqi

وبحضر صينية وأحط فيها بصل ترنشات ومعاها 3 فصوص توم وفلفل وطماطم ومكعبات بطاطس وحطيت شويه ملح
وفلفل وليمون ترنشات

بالشكل ده

01kxfi3k9gatcbc0imb.

وجبت السمك ورصيته عليها بالشكل ده

r795qjy1wpyfwqtshb.j

وعلى وش الصينية بحط ملعقة كبيرة زيت وعصير 4 ليمونات وبدخلها الفرن على طول بس يبقى أحسن لو السمك فضل فى التتبيلة دى على الأقل 3 ساعات هيبقى خطير وطعمه جنان

2d1m5w6msyx7ws3phps.

atxoeqng741a3gzcei5y

دى للرد والتقييم

2d1m5w6msyx7ws3phps.

بحبكن فى الله
كتبت : شمعة قلم
-
الله انا الاولى

ولا وحدة تقرب

ممممممممممممممممممممممممممم


الصينية كلها ليا


بالهنا والشفا حبيبتي


تسلم ادياتك

واحلى تقيم لاحلى طباخة
كتبت : محبة رسول الهدى
-
أتفضلى ياقلبى
بألف هنا وشفا
نورتينى ياجميلة
كتبت : محبة رسول الهدى
-
شكرا جزيلا لكلامك الرقراق مثلك
كتبت : Coeur de Rjeem
-
تسلم الايادي حبيبتي
منوره القسم انتي و صينيه السمك خخخخخخخخ
شموعه من فضلك عدلي مشاركتك الصينيه لياااااااااااااااااااااااا
حتى اسالي لبنى و لا ايييييه
و حالا الوسسام يا قمر و التقييييييييم لاحلى طباخه
كتبت : Coeur de Rjeem
-
ههههههههه سبقتني بسبوسبتي بالوسسسام
المهم اني اخدت الصينيه
الصفحات 1 2  3  4