class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة نيسو50:
احلى ماما
بعد ما جربت الشوفان بتنصحيني اجربه ...لأني راح اشتريه مخصوص ما بستعمله؟؟؟
تاني شي شو هي الشبورة؟؟؟؟
نيسو
انا بستخدم الشوفان في الطبخ كتير
مثلا بحطها علي الكفته المتحمره بالفرن بدل الخبز المبلول او البقسماط
وبحطها علي شوربة العدس بدل الشعريه المتحمره
وبشوف هنا بنات كتير بيشربو شوربه الشوفان وتلبينه الشوفان بس ما جربتها
هو حلو بيشعرك بالامتلاء وبديل صحي لكتير من الاشياء
اما الشبوره انا اتعلمت الاسم ده لما جيت الامارات
ولانها مكتوبه علي الكيس شابورة امريكانا
لكن احنا في مصر بنسميها توست
وانا بموت بالتوست في اكلي العادي ممكن آكل 3 او 4 توستات بالوجبه غير السناكات خخخخخخخخخخخ
ربنا مايعيدها ايام
لكن اللي في الاكياس صغيره ورفيعه كتير ومتقسمه كل 3 صغار حصه واحده متغلفه
فده حاكمني اكتر في الاكل
واسالي براحتك ياقمر انا تحت امرك
class="quote">
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة eng_emanzeed:
بالله عليكي مش لما عملتي كده خسيتي اكتر من فادى باشا
المشكلة بتاعتى الهرمونات يارب اخلص منها بقى
يعنى لو مش هى وانا بطبق كل ده المفروض اكون وصلت للمثالى