سينابون الدب الكسلان من مطبخي

مجتمع رجيم المعجنات وَ السندويشات
يويا 268
اخر تحديث

سينابون الدب الكسلان من مطبخي

سينابون الدب الكسلان من مطبخي

u11p0faunlogcasd0.gi
da77j1adnjb16uc1cka.
ازيكم يا بنات؟
انا عملت السينابون بطريقة الدب الكسلان بس مش في رابط لانها مش كانت نزلنه هي بعتتلي الطريقة جزاها الله كل خير وهو فعلا خطيييير زي الجاهز بالطبظ

اللي جاي كله كلامها بالظبط انا بس هاضع الصور


المقادير
1ونص كوب حليب
ربع كوب زيت
3ملاعق كبيره زبده
5كوب دقيق
2ملعقه كبيره خميره فوريه
ثلاث ارباع ملعقه صغيره باكنج بودر
معلقه صغيره ملح
نص كاس سكر
معلقه صغيره فانيليا

sgzzjs8hgiom2zjfo9j.
الطريقه
نسخن الحليب مع الزبده الى ان يصبح دافيء
wy9848z9h029kzxwk1v8


نخلط نصف الدقيق مع الباكنج بودر والخميره مع السكر والملح والزيت

797jvd74idmx60gx7kbi

ثم نضيف خليط الحليب الدافي
20ho8jsdzm6429rzg7d.

ثم نضيف باقي الدقيق بالتدريج
ونعجنها

kjcrxnh47uth0tayq6sc

ونتركها تتخمر

yb7q2l70l5gmsn4mjdy.

نفرد العجين ونضع الحشو {نفرد زبده لينه ونرش سكر مطحون وقرفه}

41dpwatao1p2kfx8nu.j

ونلفها زي السويسرول ونقطعها دوائر ونتركها جانبا

k4ounrqb8zzltwgjkkp.

نجهز على النار 4ملاعق سكر بني مع 4ملاعق عسل و4ملاعق زبده نحركها على النار الى ان يذوب السكر والزبده{اذا كانت ثقيله نخففها بشوي ميه}
*انا نسيت اخففه بالماء وده كان غلط لازم يتخفف شويه

qzbwr36bw3atxkrxky3.
نصب الخليط في الصينيه بسرعه ونرش عليه مكسرات مطحونه خشن او سمسم حسب الرغبه ونرص السينابون فوقها سريعا حتى لاتتجمد

otj7kobvnec3174n1s31

وتدخل الفرن على حراره متوسطه الى ان تنضج ويحمر الوجه قليلا حتى لاتنشف
وعندما نخرجها نقلبها سريعا وهي ساخنه
وبالهنا والعافيه مقدما

للاسف الشديد الصور بتاعته بعد ما طلع من الفرن وقلبته طارت من الموبايل smile05.gif
انا مش اكتشفت الحكاية دي غير بعد ما كنا افترسناه ووزعت منه علي الجيران كمان بس وعد اما اعمله تاني هاصوره وجيبها وانصحكم تجربو الطريقة دي لانها خطيرة وسهلة جدا

"ملحوظة يا لولو انا عملته تاني يوم ما بعتيلي الطريقة بس كل ده مش عايزة انزله من غير صورة نهائية وبعدين قولت لاء انزله كده وبعدين ابقي انزل صورته اما اعمله تاني عشان افرحك بيا هههههههههههههههههههههه"

كل الشكر ليكي يا حبيتي واتمني ان شغلي يكون عجبكم


ercu71klo2bxpjgtgu2e

المصدر: مجتمع رجيم


sdkhf,k hg]f hg;sghk lk l'fod l'fon hgpf

الأمل القادم .
اخر تحديث
تسلم الآيادي يويا
طريقة 100 % خطيرة
طالما من لولو
وأكيد من يدينك تطلع روعة
بس اوعدينا تصوريها ثاني صورة نهائية
شوقتينا نشوفها بعد الفرن
°o.OجوليO.o°
اخر تحديث
ياسلاااااااااااام روووووعة

ان شاء الله بكراااا راح اعملهاا ^^

بس خساارة الصورة النهائية هي اللي راحت

هذي عااد اهم وحدة ههههههه

تقبلي مروري وتقيممي وحالا جايبة لك الوساام يااقمر
مامت توتا
اخر تحديث
حبيبتى يويا الله
طريقتك حلوه اوى وطريقه شرح
كمان جميله وطبعا الشكر موصووووووووووووول
لاختنا الدب الكسلان
◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
اخر تحديث
ماشاء الله

وصفه جميله ومبسطه

واكيد لذيذه لانها من ايديكى ومن وصفات دودو حبيبتى

بالف هنا حبيبتى وتسلم ايديكى ياقمرر

فى انتظار جديدك

:)
ام حنين 1981
اخر تحديث
وااااااااااااااااااااااااااااااو مفاجأه حلوه جدا
ماشاءالله يايويا
من ايديكي غييييييييييييييير طبعا
وفعلا خطواتك مرتبه وواضحه
تسلم ايدك
ويارب يكون عجبك بجد
وان شاءالله المره الجيه تصورلنا الشكل النهائي
بصراحه الطريقه دي احنا مدمنين عليها
بس انامليش دعوه بالرجيم
انتي اللي طلبتي
ههههههههههههههه
الف هنا حبيبتي
وتسلم ايديكي الحلوين
واحلى تقييم طبعا

الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي

بورما بوريك باللحم المفروم من المطبخ التركي / الطعم رائـــــــــــــــع

السابق

المرقوق من مطبخي وحصريا

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , الحب , الكسلان , سينابون