لما جارتى قالت عليها قولت اكيد اعملها لانى بعشق المكرونه
بانوعها وطبعا كلكم معزمين عندى
2 بصله كبيره مغسولين
كميه الطماطم تكون مناسبه اللى امامكم مش كتير بس صغيره
طماطم بلح حمره ومسكره
نصف كيلو مكرونه مقصوصه من اى نوع تفضليه
لحمه منقوعه فتره كويسه ومقطعه قطع صغيره جدا
التحضير ******************
نصفى الطماطم بعد ضربها فى الخلاط
نضع البصل بعد تقطيعه فى طاسه لحد ما لونه يبقى دهبى
نضع اللحمه اللى هى مقطعه قطع صغيره
تشوح مع البصل شويه
نضع الطماطم المتصفيهفوق البصل واللحم
ثم نضع التوابل حسب الرغبه
بعد تمام نضج اللحمه تماما وخلاص استوت نضع
المكرونه ونغطسها اسفل الطماطم واللحمه ونغطيها
وكل شويه شويه نباشر المكرونه ولو احتاجت ميه نضع كميه بسيطه
وكل ما تحتاج نضع ميه بس بسيط
كده شكلها بعد تمام النضج والاهم تكون مفلفله
نضعها فى بيرم او بيركس الحرارى
ثمتوضع فى الفرن
تحت الشوايه لكى يحمر وجهها
وهذا شكلها لما خرجت من الفرن
والله يا بنات طعمها تحفه وريحتها جنان بالف هنا وشفا
كتبت :
دينار
-
واووووووووووووووووووووووووو
وصفة رائعة جدا ان شاء الله اجربها
يمكن اعملها علي الغداء بكرة باذن الله
تسلم الايادي حبيبتي
وللاسف نفذ رصيدي من التقييم :0000454564:
كتبت :
رحيق العسل
-
ياسلام عليك ياهنا
شو هالطبق اللذيذ
تسلم ايدك ياعسل
بس عندي سؤال ما فيها بهارات عالاقل علشان اللحمة؟؟
كتبت :
مامت توتا
-
حبيبتى انا قولت حطى عليها التوابل للتحديق
زى ما انتى عوزه
اما اللحمه نفسها قبل ما تتحط لائه عادى
هى كده كده هتاخد طعم الملح والبهارات من الاكل
تسلمى يا سكر
كتبت :
مامت توتا
-
دينار حبيبتى نورتى كتير
والله يا قمر مش مهم التقييم الاهم
انها عجبتك ويارب
اكون عند حسن ظنكم