فى الأول بنحضر 1/2 ك لحمة مفرومة ونعصجها بالبصل والتوابل زى ما بتحبيها
نحضر 1/2 ك رقاق طرى وتفرديه على كيس بلاستيك
وتكونى محضرة الصينية مدهونة سمنة وتقطعى الرقاق أرباع بهذا الشكل
وتبتدى تحطى كمية مناسبة من اللحمة المفرومة وتلفى الرقاق
وتحاولى تقفلى من الجوانب ولفى تانى بهذا الشكل
وبطريقة تانية
وبعدها رصيها فى الصينية وادهنى الوش قليل من السمن
وسويتها من فوق على نار هادئة وأتابعها وألفها من الحين للآخر لمدة لا تزيد عن 10 ق وبعدها حطيها قليلآ تحت الشواية وطلعيها تغطيها شوية قبل التقديم بربع ساعة
وده شكلها النهائى
اتفضلو معانا وبالهنا والشفا
ان شاء الله تعجبكم طريقتى وهستنى مروركم وردودكم العطرة