طبيخ الباميه من ايديه

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : زووووزه
-
0023.gif

s9gwrw0gpa0nm2l3gbwz

جوزى بارك الله فيه نفسه فالباميه( حبكت وأنا عامله رجيم22-39.gif)المهم قلتله من عنيه وطبعا بيحبها مسبكه يعنى مش هدوقها خالص و بما أنه أول مره أطبخ باميه بعد العيد فقررت أشاركوا معايا طريقتها السهله جداااااااااا والطريقه أهى مع الصور :
نقطع اللحم ونشوحها مع شوية زيت بس
8qu3yrju9n90smi0w4dj


نقشر الطماطم ونطحنها مع شوية ثوم وملح
ryziddaue6sjhordw25.


لما تنشف اللحمه نضيف الطماطم
u2n6brbf9t48n9kkfcc9



بعد ما تغلى وتتسبك نغطيها بالميه لغاية اللحمه ماتستوى
vqt5acs2xdibua6setm. 4pzjhn23wup9mgiivaoxررر

بعد كده نضيف الباميه المتقمعه(طبعا أنا مخزنه باميه فى الفريزر)
6jo85me65kkrt9fp857. kk0cyw121vwcts2ccro4

وأما تبقى حبات الباميه من جوه بمبى يبقى كده استوت ونحضر الطشه (ثوم مدقوق مع ملح وكزبره ناشفه)ونحمرهم شويه ونضيفهم ع الباميه
03dyib7lpkmmniguppj0
ونقدمه مع أرز أبيض وعيش بلدي وياسلاااام لو فلفل أخضر حامى
0v9shq2dacobnpo0rgh.

زوووووووووووووووووووووم ع الباميه
jti91riwkc7syrsah10m a51rfkctq8n3nqzjlh1p

وبالهنا على اللى أكلوها
19_9.gif
كتبت : المقدسية
-
كتبت : شمعة قلم
-
جوعتيني




اريد طبقا حالا





تسلمي

احلا تقيم لاحلىى طباخة
كتبت : زهرة الليمون
-
واااااااااااااااااااااااااااااو ايه الجمال دة تسلم ايدك

واحلى تقييم لعيونك
وبما انى بعشق البامية
فهاخذ الطبق دة واجرى قبل ما ينخطف منى

كتبت : مامت توتا
-
تصدقى بالله انا لسه عملاها امبارح
وباللحمه الضانى
يا سلاااااااااااااااااااام على الطعم والريحه
والله انا بموووووووووووووووت فيها
احلى تقييم
كتبت : اميرة حلوة
-
على فين يا زهورة ؟؟؟؟وين راح تاخذي الصحن و اميرة هنا ؟؟؟؟



حبيبتي زووووووووووووووووووزة ايه الشطارة دي ؟؟؟؟

نفس طريقتي في تحضير البامية ...احنا نقولولها القناوية

مبرووووك الوسام حبيبتي

والنت عندي ثقيل و التقييم مش راضي يفوت ....انت ليكي عندي احلى تقييم
الصفحات 1 2  3 

التالي

محاشى بالجملة كوكتيل محاشى

السابق

معكرونة بيتزا خطيرة شوووفووو

كلمات ذات علاقة
من , الباميه , احديه , طبيخ