هام جدا ارجوا النشر
مجتمع رجيم / العلوم المختلفة و الحياه الطبيعية
كتبت :
عاشقة عدن
-
السلام عليكم و رحمة الله و بركاتة
ازيكوا يا أحلي بنات بصوا اكيد في كتير جدا جدا من اللي بيتفرجوا علي قناة فتافيت و بينبهروا بكل اللي فيها و انا بحب اتفرج عليها
و دايما كنت بشوفهم بيستخدموا خردل ديجون و ازاي انة لية طعم مميز جدا لدرجة اني فكرت اشترية و بيتباع عندنا هنا بس الحمد لله اني مشترتهوش عارفين لية ....................... لية
اصل اختكم بتفهم انجليزي كويس الحمد لله بحكم الدراسة و ساعات كنت مش بتفرج علي الترجمة المكتوبة و بفهم اللي بيقولوة
لقيت بيرفوت كونتيسا في مرة بتقول ان خردل ديجون مميز جدا و اللي بيميزة انة مضاف الية عصير العنب الابيض يعني خمرة
و دا طبعا مش محطوط في الترجمة المكتوبة خالص و برضة سمعت جيادا بتقول نفس الكلام و برضة مش في الترجمة هما ساعات بيغيروا الترجمة بمزاجهم
و خلي بالكم مستردة ديجون دي ماركة مشهورة جدا فرنسية اخترعها واحد هناك و هو اول واحد اضاف عصير العنب ليها فإداها الطعم المميز ليها و انا بحثت عنها و ادي الكلام اهو الفرق بينها و بين المستردة العادية
Dijon refers to a type of mustard that was first created in Dijon, France. Today it is made all over the world, following the methods of the original recipe.
All Dijon mustard is made from brown or black mustard seeds, which are the strongest and most flavorful. After the seeds are hulled and ground, they're blended with wine
ازيكوا يا أحلي بنات بصوا اكيد في كتير جدا جدا من اللي بيتفرجوا علي قناة فتافيت و بينبهروا بكل اللي فيها و انا بحب اتفرج عليها
و دايما كنت بشوفهم بيستخدموا خردل ديجون و ازاي انة لية طعم مميز جدا لدرجة اني فكرت اشترية و بيتباع عندنا هنا بس الحمد لله اني مشترتهوش عارفين لية ....................... لية
اصل اختكم بتفهم انجليزي كويس الحمد لله بحكم الدراسة و ساعات كنت مش بتفرج علي الترجمة المكتوبة و بفهم اللي بيقولوة
لقيت بيرفوت كونتيسا في مرة بتقول ان خردل ديجون مميز جدا و اللي بيميزة انة مضاف الية عصير العنب الابيض يعني خمرة
و دا طبعا مش محطوط في الترجمة المكتوبة خالص و برضة سمعت جيادا بتقول نفس الكلام و برضة مش في الترجمة هما ساعات بيغيروا الترجمة بمزاجهم
و خلي بالكم مستردة ديجون دي ماركة مشهورة جدا فرنسية اخترعها واحد هناك و هو اول واحد اضاف عصير العنب ليها فإداها الطعم المميز ليها و انا بحثت عنها و ادي الكلام اهو الفرق بينها و بين المستردة العادية
Dijon refers to a type of mustard that was first created in Dijon, France. Today it is made all over the world, following the methods of the original recipe.
All Dijon mustard is made from brown or black mustard seeds, which are the strongest and most flavorful. After the seeds are hulled and ground, they're blended with wine