طريقة لف ورق العنب من مطبخي وبالصور ×^×

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : بنت الكروم
-
تسلم ايديك اختي على احلى واطيب اكلة فعلا
عمل متقن ومرتب يعطيك الف عافية
كتبت : احلى دندونة
-
تسلم ايدك حبيبتي

شرح واضح وجميل

بس انا من مثل ام رحمه بحب اضع الخضره لانها بتعطي طعم جنان

لك ودي و تقييمي زهوره
كتبت : ツ♥ليمونةالحلوة♥ツ
-
والله أكلة قمة في الروعة تسلم ايديكي
أنابعملها لأولادي وبيحبوها مووووت
كتبت : نيشان سبرينغ
-
يعطيك ِ الف عافية على الشغل المرتب والمنظم لأطيب أكلة
يسلموا ايدكي
تقييمي واعجابي
كتبت : O؛°‘¨ (سلمى حياتي) ¨‘°؛O
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة هنااسلام:
انا بعشق كل العشق ورق
العنب على الرغم له مع احداث مضحكه
كلما افتكرها لكن وقتها كانت مبكيه
على العموم طريقه جميله زى
اللى بشوفها فى التليفزيون
من الستات الماهرات وانت ماهره

تعيشي حبيبتي وتفتكري وتضحكي كمان نورتيني ياعسل صفحاتي

فمرورك يسعدني لا تحرميني من وجودك
كتبت : O؛°‘¨ (سلمى حياتي) ¨‘°؛O
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ام رحمه:
حبيبتى تسلم ايدك شكله تحفه لكن عايزه اقولك ملحوظه مهمه المحشى اى ان كان لازم ولابد من الخضره بتاعته بقدونس وشبت وكسبره علشان طعمه يكون افضل ضرورى جدا الخضره وبالف هنا
انا بحط فقط نعناع ناشف اما كزبره ما بستسيغ طعمها ابدا علشان كده ما بحطها

على العموم ملاحظاتك على عيني وراسي واسعدني مرورك وشرفني حضورك لاتحرمينا من وجودك
الصفحات 1  2 3  4  5  6  ... الأخيرة

التالي

مكرونة بالدجاج والصلصة

السابق

محشى كرنب وملوخيه

كلمات ذات علاقة
لـ , من , مطبخى , العنب , وبالصور , ورق , ×× , طريقة