طريقة عمل مشروب التمر هندي 100%
مجتمع رجيم / الآيس كريم وَ المشروبات الباردة وَ الساخنة
كتبت :
دينار
-
[SI
حبيباتي التمر هندي مشروب مفضل لدي معظم الناس
اجمل انواع التمر الهندي تاتي من المدينة الرائعة اسوان
يكون في شكل كور او لفة
يروي العطش
ومقوي للدم
ويساعد في الهضم
بالخطوات المصورة تابعوا معي يااحبتي
نجهز التمر الهندي
نضعه في اناء وعليه القليل من الكركديه الجاف وماء ساخن ونتركه حوالينصف ساعة منقوع
نضع الاناء علي النار ونتركه يغلي
استعمل هراسة البطاطس في التقليب ومساعدة التمر في الانفصال عن البذور
بعد ذلك نجهز اناء اوسع واكبر
وقطعة قماش خفيفة
نصب التمر عليها وباسفلها الاناء طبعا
ونضيف الماء علي الناتج في القماشة ونعصر ونضيف حتي نحصل علي الكثافة والتقل المطلوب
يحلي وهو ساخن استعملت حوالي كيلو سكر
وعندما يبرد يوضع في زجاجات مناسبة ويحفظ بالثلاجة او الفريزر
بالف هنا وشفا
طبعا انا صورت وهو ساخن لذلك البخار ظاهر بالصور
[/COLOR][/SIZE]
كتبت :
مامت توتا
-
الحمدلله لحقت حاجه قبل البنات ما يصحوا وياخدوه
منى لانى انا بحب التمر جدا والا بقى وعد بتعشقه
ولازم بتاع التمر لما يمر يا سلام
لازم اجيب ولو مجبتيش يبقى
يوم مش معدى هههههههههه
طبعا اكيد من ايدك حاجه تانيه
وكفايه انه بيتى يعنى مطمنون 100 / 100
تسلم ايدك الحلوه ودايما تمتعينا بوصفاتك
الجميله وطبعا مش هنسى بس يشتغل