ريموش ياريموشى ريموش الست من ايد لولو

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : محبة رسول الهدى
-
السلام عليكم ورحمة الله

ico5fd762l3zhj0nz7ow

النهارده هقدم لكم ريموش الست

نبدأ بسم الله

المقادير

نصف كوب دقيق سيمولينا(دقيق السميد)

نصف كوب جوز هند(ده اختيارى)

كوب ونصف زبدة بدرجة حرارة الغرفة

3 ونصف كوب دقيق

كوباية الا ربع سكر

فانيليا

ملعقة صغيرة بيكنج بودر

2 بيضة

الشربات السكرى

كوب ميه على كوب سكر وربع ليمونة

الطريقة

هنضرب الزبدة مع السكر

t3smjkr148cr52orhp3.

ولما تنعم هنزل عليها البيض واحده بواحده بالتدريج ونضربها

6hzpguabport7uarv0n.

وده شكل البيض والسكر والزبدة لما اتضربو مع بعض

n8uhatt215cp32hd74f.

بعد كده هنضيف عليهم الدقيق العادى ودقيق السيمولينا والبيكنج بودر
chtxsahzoja8481kyosm

ونضربهم تانى مع بعض وده شكلهم

t86m41faw13z7ccdimy2

بعد كده ندخل العجينة التلاجة لمدة ساعتين ولما نطلعها نعجنها بايدينا
وده شكلها بعد ماخرجتها من التلاجة وعجنتها

877zgi403mh3f8gdvqby

خلى بالك قبل ماتشكليهم وتحطيهم فى صينية خدى جزء صغير من العجينة وشكليه وحطيه فى صينية واخبزيه عشان تجربى قبل ماتحطى كل العجينة وتشكليها

لو فرش منك اوى فى الفرن ولقيتى انك مش قادرة تمسكيه زودى للعجينة دقيق لأن كل نوع زبدة غير التانى وكل دقيق غير التانى

انا عملت كده وزودت دقيق

وبعد كده شكلتهم وحطتهم فى صينية وحطيت عليهم زبيب وممكن تحطى مكسرات او اللى انتى عايزاه
كورى كورة صغيرة عشان بعد كده هتكبر فى الفرن
auard9tobnv0e0djlfy2

اخبزيهم على حرارة 180 وهياخدو حوالى 20 دقيقة
اطفى عليهم لما الوش يحمر

ولما يطلعو حطى عليهم الشربات وبعد كده تطلعيهم ترصيهم فى طبق التقديم(انا عملت كده)
وبالهنا والشفا ياقمرات
ملحوظة:
لازم تحطوه فى التلاجة قبل ماتاكلوه هيفرق اوى فى الطعم والتماسك

zozc8coqxx5v04tpgwz.

يارب الموضوع ينال اعجابكم

كتبت : بنت الكروم
-
ما شاء الله تبارك الرحمن
هي شبه الغريبة ما هيك ب فيها زيادة
البيض
منظرها كثير شهي يعطيك الف عافية يا رب
تقبلي مروري وتقييمي
كتبت : Coeur de Rjeem
-
تسلم الايادي شيف لووووووووووووووولوووووووو
ربنا يسعدك ويهنيك
شكلها حلو
تستاهلي احلى تقييم و اعجااااااااااااب
ويا نااااااااااس اعملونا شويه معجنات مالحه و حاااااااااااااره بتوحم عليكم يا قسم المعجنات
بصدق حبيبتي بموت في ابداعك الي في كل مجال
كتبت : مامت توتا
-
تسلم ايديك يا غاليه
وطبعا تقييمى لاحلى معجنات يا قمر
كتبت : كلمة صدق
-
تسلم ايدك لولو على الوصفة الرائعة ..
انا بحبها جدا بس مش كنت اعرف طريقتها
باذن الله اجربها قريبا

تقبلي مروري المتواضع
دمت بود
كتبت : أنثى أبكت القمر
-
الله ...الله....الله

بيشهي كثير وسهل ان شاء الله بجربها حبيبتي
تسلم ايدك ياقمر
الصفحات 1 2  3 

التالي

حـلى كـإأآسـأإآت بـأإآلـبـسـكـويـت

السابق

تشيز كيك نهووله غييييييييير :=))

كلمات ذات علاقة
من , لولو , الست , اجد , ياريموشى , ريموش