كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
[frame="8 70"]
كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
ياهلا فيكم ياغاليات
خفايف من المطبخ سهلة وعملية
الكباب البحرينى اكيد فيه كثير عارفينه وعارفين طعمه الشهى
وهذا النوع اللى بستعمله دايما والحقيقة بشتريه من البحرين
وهو عبارة عن طحين نخى اللى هو طحين الحمص
وطريقة عملها بسيطة وطبعاً الافضل اضافة البهارات البحرينية له
بتكون الطعم افضل والرائحة اقوى
وطبعاً عادى يمشى مع اى بهارات
طبعاً يضاف الملح و بيضة واحدة
وبصل مبشور
وبقدونس مفروم وممكن البقل الكراث
وربع ملعقة بكينج بودر اذا احببتى انه ينتفخ شوى
وكاسة ماء او اكثر على حسب
تقريبا ممكن اضافة نصف كاسة اواقل من الماء
حتى تصبح عجينة لينة وسهلة الصب اوالتشكيل
لاخفيفة ولاثقيلة وسط
وطبعاً الافضل قليها بزيت خفيف مو غزير
اذا حابة الاتنتفخ معاكى
وهذا الشكل بعد القلى
سويت معاها كبة مقلية وكمان دونات دجاج
واتفضلوا ياقمرات بألف عافية
وان شاء الله تكون عجبتكم
ومعها سلطة
هذا لأول رد
كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
ياهلا فيكم ياغاليات
خفايف من المطبخ سهلة وعملية
الكباب البحرينى اكيد فيه كثير عارفينه وعارفين طعمه الشهى
وهذا النوع اللى بستعمله دايما والحقيقة بشتريه من البحرين
وهو عبارة عن طحين نخى اللى هو طحين الحمص
وطريقة عملها بسيطة وطبعاً الافضل اضافة البهارات البحرينية له
بتكون الطعم افضل والرائحة اقوى
وطبعاً عادى يمشى مع اى بهارات
طبعاً يضاف الملح و بيضة واحدة
وبصل مبشور
وبقدونس مفروم وممكن البقل الكراث
وربع ملعقة بكينج بودر اذا احببتى انه ينتفخ شوى
وكاسة ماء او اكثر على حسب
تقريبا ممكن اضافة نصف كاسة اواقل من الماء
حتى تصبح عجينة لينة وسهلة الصب اوالتشكيل
لاخفيفة ولاثقيلة وسط
وطبعاً الافضل قليها بزيت خفيف مو غزير
اذا حابة الاتنتفخ معاكى
وهذا الشكل بعد القلى
سويت معاها كبة مقلية وكمان دونات دجاج
واتفضلوا ياقمرات بألف عافية
وان شاء الله تكون عجبتكم
ومعها سلطة
هذا لأول رد