كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
[frame="8 70"]
السبانخ 928874944.gif

السبانخ shgfivqyh7yrrx9stsn.


كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى

السبانخ uuvf3sy1te5xnxpnkpn.

ياهلا فيكم ياغاليات
خفايف من المطبخ سهلة وعملية
الكباب البحرينى اكيد فيه كثير عارفينه وعارفين طعمه الشهى

وهذا النوع اللى بستعمله دايما والحقيقة بشتريه من البحرين
وهو عبارة عن طحين نخى اللى هو طحين الحمص


السبانخ upjosatomnp0hzqxly6.

وطريقة عملها بسيطة وطبعاً الافضل اضافة البهارات البحرينية له
بتكون الطعم افضل والرائحة اقوى
وطبعاً عادى يمشى مع اى بهارات
طبعاً يضاف الملح و بيضة واحدة
وبصل مبشور
وبقدونس مفروم وممكن البقل الكراث
وربع ملعقة بكينج بودر اذا احببتى انه ينتفخ شوى
وكاسة ماء او اكثر على حسب



السبانخ ullj0g0p66yyg6ckivc.




السبانخ otc7rpeccf66kwjzaoez




السبانخ op6k9mm4ob0f8229pj4.


تقريبا ممكن اضافة نصف كاسة اواقل من الماء

حتى تصبح عجينة لينة وسهلة الصب اوالتشكيل
لاخفيفة ولاثقيلة وسط

السبانخ fi4uji7pg8yk9ii16do.


وطبعاً الافضل قليها بزيت خفيف مو غزير

اذا حابة الاتنتفخ معاكى

السبانخ 0xowzoiy6ncuk20um2e.


وهذا الشكل بعد القلى


السبانخ al6fpokk44mj6x3cj8o1


سويت معاها كبة مقلية وكمان دونات دجاج


السبانخ ef43i86zvhxh5oh4ql2.


واتفضلوا ياقمرات بألف عافية


السبانخ uii7ohg1cn2tzp7eugnx


وان شاء الله تكون عجبتكم


السبانخ s5jbgphp9nk83t7cmnfs


ومعها سلطة


السبانخ s6cn6vo1auxhrdwziqyh


هذا لأول رد


السبانخ t4f3mmqg3oeundyoaq.p


السبانخ 8l3yj006m0otrrtlfhq.




[/frame]
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
[frame="8 70"]
فطيرة السبانخ
العجينة اى نوع عجين عجينة البيتزا او عجينة المعجنات
جهزت السبانخ مع ملعقة زبد وفص ثوم



هنا بعد مافردت العجينة بالصنية واضفت السبانخ بعد مابردت عليها




وجهزت حبتين بيض مع بهار وملح وفلفل وصبيتها على السبانخ

وبعدين اضفت جبن موزريلا



وطبعاً بيكون اطيب اذا اضفتى جبن منوع

هنا بعد ماطلعت من الفرن



واتفضلوا ياقمرااات ترى اولادى مابيحبوا السبانخ ولامعجنات السبانخ

بس هالمرة عجبتهم



وطبعاً ضرورى السلطة لانها من الاساسيات




واتمنى عجبتكم ولاتحرمونى ردودكم الحلوة



[/frame]
كتبت : مامت توتا
-
طبعا تقييمى لاجمل اكله على الصبح
تسلمى يا بيرو
وتسلم ايديك الحلوه
كتبت : زووووزه
-
وااااو تسلم ايدك عجبنى الكباب يشبه الطعميه عندنا
ممكن سؤال ،،، ايه مكونات البهارات البحرينيه ؟؟؟!!
وطبعا فطيرة السبانخ 100 % شكلها رائع وان شاء الله هجربها
كتبت : عہْشہْقہْي آنہْآنہْي
-
تسلم يدك ياعسل
كتبت : Coeur de Rjeem
-
واااااااااااااااااااااااء
انتي عاملاهم مخصوص عشان انا بريجيم صح
ممكن كده افكر احظرك لغايه ما اخس
فراشتي انتي وين اشتغلت في مهنه التعذيب اعترفي بسرعه
لكن من باب 1+1 يساوي 2
مش 11
ابدعتي و جننتيني يا احلى فرررررررررراشه
شغل متعوب عليه يستاهل التقييم على كل مشاركه
ماشاء الله عليك حلوتي
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

الحواوشى الأسكندرانى بطريقتى رووووووووعة

السابق

مكرونة بالفراخ و الصوص البنى

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , السبانخ , تحرجنى , وفطيرة , كتاب