مجتمع رجيمأطباقنا الخاصة للرجيم

زبادى بيتى للرجيم..


http://www.rjeem.com/up/images/t0k3i3v219pdpli5zr7s.gif


حبيباتى الغاليات اجمل وردات..
الزبادى من الوجبات الخفيفة السهلة المحببة للصغار و الكبار..
و لا يخلو نظام غذائى (تقريبا) منه..

اقدم لكن طريقتى فى عمل الزبادى بالبيت..
ان شاء الله يعجبكوا..http://www.rjeem.com/up/images/z7tv266emc9gqm2cja.gif


المطلوب..
لكل كيلو حليب / 2 ملعقة صغيرة من خميرة زبادى..
(زبادى موجود سابقا عندك..)
و الحليب يتم غليه ثم تركه يبرد وننزع الوجة
للتخلص من الدسامة ( احفظها مرة بعد مرة و اعملها سمن ..)


نضع خميرة الزبادى فى كوب..








نقلب جيدا حتى يصبح كريمى جدا..
(مثل الكريمة..)







الحليب يكون دافئ و ليس ساخن(اذا كان ساخن يكّون ماء
على السطح)


نضع قليل من الحليب على كوب الزبادى و نقلب
جيدا ثم نضيفه الى باقى الحليب و نقلب..


نضعه فى اكواب زجاجية او فخارية
ثم فى مكان دافئ حوالى 6 الى 8 ساعات..
(ممكن تدفئة الفرن قليلا ووضعهم..)http://rjeem.com/Gtool/funny-smiley/image/3_118.gif












بعد مرور الوقت المحدد نضعه فى الثلاجة..



بعد خروجه من الثلاجة..اطعم من الجاهز..http://www.rjeem.com/up/images/w6wbavau776151i9l29.gif











طبعا متبعى الحمية ينزعوا الوجة..








الف هنا و شفا يا قمرات..


http://www.rjeem.com/up/images/hphuzjgydawbps2pvpy.gif



http://www.rjeem.com/up/images/49kwjovw97vn4f15aaus.gif
تسلم ايدك حبيبتي

زبادي دايت رووووعه

وخصوصا اللي في البرام بحبه جداااااا
تسلم الايادي حبيبتي ام عمر
تستاهلي التقييم يا قمر
روعه يا ام عمر طريقتك جميله اوووي

يسلمو الاياااادي وتقبلي تقييمي يقمر
تسلم الايادي ام عمر
انا ما بستغني عنه في البيت
بس ما بعمله في اكواب بعمله في علب كبيرة
وبحفظه في الثلاجة وبعمل بعضه لبنه للفطور
1 2  3  4  ... الأخيرة