فطور من مطبخى
مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت :
امراة مسلمه
-
بسم الله ....

صباحكم ومساكم منور ان شاء الله بالطاعه
اليوم قررت ان اكتب لكن وجبه فطور عملتها
يمكن كلكم عارفينها ويمكن مش تعرفوها
بس قولو رايكم بصراحه
انا دخلت المطبخ ى مانتو عارفين طالبه معايا اختراع فتحت التلاجه شوفت فيها ايه ؟؟
لقيت فيها جزر وفلفل حار وجبنه بيضا وبيف بقرى وطماطم وعيش كمان قررت انه يكون ده الفطار
حضرت المقادير
1بصله متوسطه الحجم مفرومه
1حبه طماطم مفرومه فى الخلاط
1 حبه فلفل حار مقطعه صغير
1حبه جزر كبيرة مقطعه شرائح رفيعه
1حبه بطاطس متوسطه مقطعه شرائح رفيعه
+البيف البقرى
ودى صورة المقادير
الطريقه بئا
جبت صاج وحطيت فيه معلقتين زيت على النار اول ما سخنت شويه حطيت البصل المفروم بعد خمس دقايق او لما يدبل البصل عموما حطيت الفلفل الحار

بعدها بخمس دقايق مع التقليب حطيت الجزر

مع التقليب المستمر بين دقيقه واخرى
طولت شويه فى التقليب لانه الجزر بيحتاج تسويه اكبر
وبعدين حطيت البطاطس

وقلبت قلبت قلبت بردو خمس او سبع دقايق
وبعدين ضيفت الملح والفلفل الاسمر ده بقا حسب الرغبه انا حطيت ملعقه صغيرة مع رشه كزبرة جافه

مع التقليب بعدها بخمس دقايق حطيت البيف وقلبت

سيبتها مع النار دقيقتين
وبعدين حطيت الطماطم وربع كوبايه ميه وتركتها مع نفسها حوالى سبع دقايق
وده كان شكلها فى النهايه

عملت جنبها السلطه اللذيذة اللى بحبها
قطعت حبه طماطم قطع صغيرة وحطيت عليها ملعقتين جبنه بيضا وقلبت قلبت مع ملعقه زيت زيتون ورشه كمون بقا شكلها كده

وحطيت كمان جرجير وعيش اسمر وبالهنا والشفا كان احلى فطار
ومش ممكن هقفل قبل ما اوريكم شكل الفطار النهائى

وبالف عافيه على قلوبكم لو حابين تعملوا زيى
ودمتم بود

صباحكم ومساكم منور ان شاء الله بالطاعه
اليوم قررت ان اكتب لكن وجبه فطور عملتها
يمكن كلكم عارفينها ويمكن مش تعرفوها
بس قولو رايكم بصراحه
انا دخلت المطبخ ى مانتو عارفين طالبه معايا اختراع فتحت التلاجه شوفت فيها ايه ؟؟
لقيت فيها جزر وفلفل حار وجبنه بيضا وبيف بقرى وطماطم وعيش كمان قررت انه يكون ده الفطار
حضرت المقادير
1بصله متوسطه الحجم مفرومه
1حبه طماطم مفرومه فى الخلاط
1 حبه فلفل حار مقطعه صغير
1حبه جزر كبيرة مقطعه شرائح رفيعه
1حبه بطاطس متوسطه مقطعه شرائح رفيعه
+البيف البقرى
ودى صورة المقادير

الطريقه بئا
جبت صاج وحطيت فيه معلقتين زيت على النار اول ما سخنت شويه حطيت البصل المفروم بعد خمس دقايق او لما يدبل البصل عموما حطيت الفلفل الحار

بعدها بخمس دقايق مع التقليب حطيت الجزر

مع التقليب المستمر بين دقيقه واخرى
طولت شويه فى التقليب لانه الجزر بيحتاج تسويه اكبر
وبعدين حطيت البطاطس

وقلبت قلبت قلبت بردو خمس او سبع دقايق
وبعدين ضيفت الملح والفلفل الاسمر ده بقا حسب الرغبه انا حطيت ملعقه صغيرة مع رشه كزبرة جافه

مع التقليب بعدها بخمس دقايق حطيت البيف وقلبت

سيبتها مع النار دقيقتين
وبعدين حطيت الطماطم وربع كوبايه ميه وتركتها مع نفسها حوالى سبع دقايق
وده كان شكلها فى النهايه

عملت جنبها السلطه اللذيذة اللى بحبها
قطعت حبه طماطم قطع صغيرة وحطيت عليها ملعقتين جبنه بيضا وقلبت قلبت مع ملعقه زيت زيتون ورشه كمون بقا شكلها كده

وحطيت كمان جرجير وعيش اسمر وبالهنا والشفا كان احلى فطار
ومش ممكن هقفل قبل ما اوريكم شكل الفطار النهائى

وبالف عافيه على قلوبكم لو حابين تعملوا زيى
ودمتم بود
كتبت :
زووووزه
-
ممممممممممممممممم فطار ممتاز
تسلم الايادي
تسلم الايادي
كتبت :
Coeur de Rjeem
-
يسلمو الايادي حبيبتي فطووور شهي
احلى وسام وتقييم بعيونك وفي انتظار المزيد
احلى وسام وتقييم بعيونك وفي انتظار المزيد
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
يسلمو ايديك الحلوة ياقمر
فطور شهى ولذيذ
والف الف عافية عليك
واحلى تقييم لكِ
فطور شهى ولذيذ
والف الف عافية عليك
واحلى تقييم لكِ