السينابون والميل فى وام على من الباف باسترى
مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت :
~ عبير الزهور ~
-
السينابون والميل فى وأٌم على من الباف باسترى
[frame="3 70"]
السينابون والميل فى وام على من الباف باسترى
السينابون والميل فى وام على من الباف باسترى
اهلين فيكم ياقمرااات هذى عجينة الباف باسترى تقدرى تسوين منها
افكار واطباق كثيرة ومتعددة
وهذى بعض الافكار اللى سويتها منها
المقادير
عجينة باف باسترى
وزبد
للحشوة سكر بنى وقرفة (دارسين) ناعم وكاكاو
ولحشو الميل فى كاسترد وقشطة وكاكاو
العجينة جمعت عدة قطع معاً لفردها وتجهيزها للسينابون
وهذة العجينة للميل فى مثل ماهى توضع بالصنية وتخرم
وعلى الفرن لتحمر من من الجهتين
مقادير الحشو (الكاسترد بالقشطة)
وهنا بعد ماطلعت من الفرن
اجهزها بصحن بايركس اول طبقة
واضيف الكاسترد وطبقة من صوص الشكولاتة
وهكذا والطبقات حسب الرغبة ممكن اكثر من طبقة
والطبقة الاخيرة الكريمة وعليها الكاكاو
وهذا السينابون
وهنا العجينة بعد مافردتها
والحشو قرفة وسكر بنى وكاكاو وممكن شكولاتة مبشورة
ومكسرات
وبعدين تلف العجينة بشكل اسطوانى
وتقطع بهالشكل
وتوضع بصنية فرن او صحن بايركس مدهون بالزبد
وهنا بعد ماطلعت من الفرن
ماخلتها تتحمر زيادة بس اكيد بتكون احلى واطيب
وهى متحمرة اكثر
واضفت عليها حليب مكثف مخلوط مع الجبن الكيرى
وبعدين صوص الهيرشيز
والف عافية على الجميع
وبتمنى تكون عجبتكم الطريقة
طعمها خفيف وهش جدااا
وهون باقى العجين بعد تحميره
جهزته بصحن وكسرته شوى
واضفت عليها مكسرات مشكلة
والحليب مع القشدة
وتدخل الفرن شوى بس يشقر الوجه
وهنا بعد ماجهزت الاطباق
واتفضلوا معانا ياحلوين
والف عافية على الجميع
جربوها وحاتعجبكم
[/frame][frame="3 70"]
السينابون والميل فى وام على من الباف باسترى
السينابون والميل فى وام على من الباف باسترى
اهلين فيكم ياقمرااات هذى عجينة الباف باسترى تقدرى تسوين منها
افكار واطباق كثيرة ومتعددة
وهذى بعض الافكار اللى سويتها منها
المقادير
عجينة باف باسترى
وزبد
للحشوة سكر بنى وقرفة (دارسين) ناعم وكاكاو
ولحشو الميل فى كاسترد وقشطة وكاكاو
العجينة جمعت عدة قطع معاً لفردها وتجهيزها للسينابون
وهذة العجينة للميل فى مثل ماهى توضع بالصنية وتخرم
وعلى الفرن لتحمر من من الجهتين
مقادير الحشو (الكاسترد بالقشطة)
وهنا بعد ماطلعت من الفرن
اجهزها بصحن بايركس اول طبقة
واضيف الكاسترد وطبقة من صوص الشكولاتة
وهكذا والطبقات حسب الرغبة ممكن اكثر من طبقة
والطبقة الاخيرة الكريمة وعليها الكاكاو
وهذا السينابون
وهنا العجينة بعد مافردتها
والحشو قرفة وسكر بنى وكاكاو وممكن شكولاتة مبشورة
ومكسرات
وبعدين تلف العجينة بشكل اسطوانى
وتقطع بهالشكل
وتوضع بصنية فرن او صحن بايركس مدهون بالزبد
وهنا بعد ماطلعت من الفرن
ماخلتها تتحمر زيادة بس اكيد بتكون احلى واطيب
وهى متحمرة اكثر
واضفت عليها حليب مكثف مخلوط مع الجبن الكيرى
وبعدين صوص الهيرشيز
والف عافية على الجميع
وبتمنى تكون عجبتكم الطريقة
طعمها خفيف وهش جدااا
وهون باقى العجين بعد تحميره
جهزته بصحن وكسرته شوى
واضفت عليها مكسرات مشكلة
والحليب مع القشدة
وتدخل الفرن شوى بس يشقر الوجه
وهنا بعد ماجهزت الاطباق
واتفضلوا معانا ياحلوين
والف عافية على الجميع
جربوها وحاتعجبكم