الرقاق الملفوف من مطبخى

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
دوللى



o3ambne97y3sisla11k4



الرقاق الملفوف من مطبخى


أزيكم حبيباتى يارب تكونو بخير 000002454.gif


دى أول مشاركة لى فى حملة سماء الابداع 2 يارب تعجبكم 000003254.gif


هقدم لكم النهاردة الرقاق الملفوف smile06.gif



فى الأول بنحضر 1/2 ك لحمة مفرومة ونعصجها بالبصل والتوابل زى ما بتحبيها



ao0g28x683vbipuz1vag



نحضر 1/2 ك رقاق طرى وتفرديه على كيس بلاستيك


f4qhl0vz1nzdkogqwh0.



وتكونى محضرة الصينية مدهونة سمنة وتقطعى الرقاق أرباع بهذا الشكل


rabto5e814y2aqnwuplt



o642e9ktjwx890tk5205



وتبتدى تحطى كمية مناسبة من اللحمة المفرومة وتلفى الرقاق


fdxq721netnxwm4jb98l



nwynozp4v7h446segh3p



4omut43vxp838y51su.j



وتحاولى تقفلى من الجوانب ولفى تانى بهذا الشكل


98uwjjpdtx8j1b5z0shw



وبطريقة تانية



edgdigh52ugvirzqu393



g06u0kpybcm39wi3h8i.



nekhmxfnqpehpo85s678



x3q21t8xmh5pwkhcz44.



وبعدها رصيها فى الصينية وادهنى الوش قليل من السمن



aj7tgj2zgh2iap8tey9g



وسويتها من فوق على نار هادئة وأتابعها وألفها من الحين للآخر لمدة لا تزيد عن 10 ق وبعدها حطيها قليلآ تحت الشواية وطلعيها تغطيها شوية قبل التقديم بربع ساعة smile59.gif


وده شكلها النهائى



y0npws4a7jz3hdqi9vkz



اتفضلو معانا وبالهنا والشفا



dfkjw6mfos6vyeunv7e.



ft0lhgswan1bla6hkas3



ان شاء الله تعجبكم طريقتى وهستنى مروركم وردودكم العطرة smile15.gif





lxdew12hn0dlr79dt9s.
هدوء الورد
|| (أفنان) l|

يمممممممممممممممممم

ماشاء الله عليكِ
تسلمي الأيادي على مجهودكِ الرائع
من شكلها واضح أنها لذيذة وشهية
تقبلي مروري وتقييمي لكِ



شمس بكره
أم عمر و توتة
تسلم الايااااااادى الغاااااالية دوللى..
ما شاء الله شكله راااائع و اكيييييد لذييييييذ..
تقبلى مرورى و تقييمى..
جوودي في التحدي غير..
تسلم ايديك ياقلبي

شكلها يشهي الله يسعد قلبك

تم التقييم

جوودي
الصفحات 1 2  3 

التالي

فول باللبن

السابق

لازانيا و سمك و جبن

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , الملفوف , الرقاق