طريقه عمل الرقاق
مجتمع رجيم / المعجنات وَ السندويشات
تنخلى الدقيق
وتدفى مايه وتنزلى فوقه وتحطى معلقه الملح وتقلبى وتشوفى
وهنا قلبت كويس وكل شويه راش شويه دقيق علشان تسيب الطبق وتسيب من ايدى
جبت صينيه و رشتها دقيق
وبدانا نعمل كور صغيره وندعكها فادينا ونلفها
لحد ماتبقى كوره
وملينا الصينيه
بسم الله ماشاء الله
وغطيناها علشان ماتنشفش
نيجى بقى للفرد
نرش دقيق
ونجيب العجينه
ونفرها شويه بشويه
ونفردها بالنشابه
ويدخل الفرن عدل
بس مش فرن البتوجاز
احنا عندنا فرن فيه شعلات من الجنب بنسوى فيه الكحك
بصراحه انا ماجربتش فرن البتوجاز
المهم
ايه رايكم
وبالف هنا
الرقاق دا
يتعمل بيه الصوانى فالفرن عادى
وبنعمل بيه رقاق بلبن
ايه رايكم
دعواتكم لامى ولابى
مع السلامه