وحطيت التورلي في رف الفرن اللي تحت والرز في الرف اللي فوق لحد ما عمل وش تمام ونزلته تحت
والاتنين استوى وبقوا اخر حلاوه
أن أن أن
ملحوظه يا بنات ::: الاكل ده مش للدااااااااايت علشان ما اتفهمش غلط بس هو ينفع في وقت زنقه او عزومه او يوم الفري بدل الرز المعمر اللي بيبقا مليان زيت وسمنه ماشي يا قمرات وادي النتيجه
الحته اللي في الجنب دي كانت طفاسه كنت بدوق
وده التورلي
وده شكل الرز المعمر في الطبق
وده زوووووووم علشان تشوفوه ان مفيش فرق بينه وبين الرز المعمر العادي
تسلمين يالغلا تجنننننننننننننننننن تجنننننننننننننننن تجنننننننننننننننننننن << الشكل يقول كذا
الله يعطيك العافية
الطبخة شهية ولذيذة وإن شاء الله نجرب طريقتها
تقبلي مروري وتقييمي لكِ ياقلبي