مجتمع رجيمالأطباق الرئيسية

فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب

أم عمر و توتة 06:04 PM 12-22-2012
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ❤ღ.. بريق أمل.. ღ❤:
تصدقتى وتأمنى بالله
لسة عاملاها امس
ههههههههههههه
نفس الطريقة ونفس البطاطس
لكن بدل الريحان حطيت روزمارى
ياه لو اعرف كان صورتها
حبيبة قلبي الف شكر
تقييمي للقمر


لا اله الا الله..

حبيبة قلبى..القلوب عند بعضها..

اكييييد كانت حاتبقى روووووعة..
ايه..كسلتى تصورى و الا اييييه..؟؟!!



http://www.rjeem.com/up/images/summqhwa1e4kuvosyvq8.gif
أم عمر و توتة 06:05 PM 12-22-2012
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕:
ماشاء الله

الشكل يفتح النفس من غير اى كلمه

وكل ما انزل الاقى زووووم ع الصوره .. ينفع كده

تسلم ايدك حبيبتى ماشاء الله عليك

بس استفسار بسيييط بعد اذنك.. لما بتضعى الكيس فى الصنيه بيبقى فيها مايه او مدهونه شئ ؟

تقبلى مرورى غاليتى


بسبووووسة حبيبة قلبى..

http://www.rjeem.com/up/images/myibrrlmme91u779f2l.gif


حبيبتى..الصينية لا تكون مدهونة و لا تضعى فيها ماء او شئ..
الفرخة جوه الكيس تنزل ميه و تستوى فيها..

جربيها و قولى النتيجة..
أم عمر و توتة 06:08 PM 12-22-2012
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة مامت توتا:
لكى حبى وتقديرى يا قمر


جميله بكل المقاييس تسلم ايديك


ماشاء الله


ليا سؤال


هل يوجد بديل للكيس الحرارى


احلى تقييم



http://www.rjeem.com/up/images/ry7vn5jgaz9yifcm1fh.gif

هنوووووو حبيبة قلبى..
ممكن تضعيها فى صينية عادى و غطيها
لكن ممكن تاخد وقت اطول شوية فى الفرن..
الكيس يخليها تستوى من كل النواحى و بتكون
طرية..( زى الملبن يعنى..)
احلى دندونة 06:14 PM 12-22-2012
رووووعة رووووعة رووووعة

تسلم ايدك ام عمر

طبق يفتح النفس
أم عمر و توتة 06:34 PM 12-22-2012
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة احلى دندونة:
رووووعة رووووعة رووووعة

تسلم ايدك ام عمر

طبق يفتح النفس


http://www.rjeem.com/up/images/46brivoivw8e7zyt5q.gif
أنثى أبكت القمر 06:37 PM 12-22-2012


شط ريقي مبسووووووووووووووطه
هههههههههههههههههههه
اي دخيل ربك شو هاد
والله راح اتعقد لسالي شعره وجن



حبيبة قلبي تسلم ايدك
منظرها واااااااااااااااااااااااااااااااااااو
خياااااااااااال ياقلبي
أحلى تقييم للقمر



1  2 3  4  5 
كلمات ذات علاقة
للون , الحراري , الريحان , العسل , الكيش , ارز , بالليمون , بالزبيب , بسمتى , فراخ