فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : أم عمر و توتة
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ❤ღ.. بريق أمل.. ღ❤:
تصدقتى وتأمنى بالله
لسة عاملاها امس
ههههههههههههه
نفس الطريقة ونفس البطاطس
لكن بدل الريحان حطيت روزمارى
ياه لو اعرف كان صورتها
حبيبة قلبي الف شكر
تقييمي للقمر


لا اله الا الله..

حبيبة قلبى..القلوب عند بعضها..

اكييييد كانت حاتبقى روووووعة..
ايه..كسلتى تصورى و الا اييييه..؟؟!!



كتبت : أم عمر و توتة
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕:
ماشاء الله

الشكل يفتح النفس من غير اى كلمه

وكل ما انزل الاقى زووووم ع الصوره .. ينفع كده

تسلم ايدك حبيبتى ماشاء الله عليك

بس استفسار بسيييط بعد اذنك.. لما بتضعى الكيس فى الصنيه بيبقى فيها مايه او مدهونه شئ ؟

تقبلى مرورى غاليتى


بسبووووسة حبيبة قلبى..




حبيبتى..الصينية لا تكون مدهونة و لا تضعى فيها ماء او شئ..
الفرخة جوه الكيس تنزل ميه و تستوى فيها..

جربيها و قولى النتيجة..
كتبت : أم عمر و توتة
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة مامت توتا:
لكى حبى وتقديرى يا قمر


جميله بكل المقاييس تسلم ايديك


ماشاء الله


ليا سؤال


هل يوجد بديل للكيس الحرارى


احلى تقييم





هنوووووو حبيبة قلبى..
ممكن تضعيها فى صينية عادى و غطيها
لكن ممكن تاخد وقت اطول شوية فى الفرن..
الكيس يخليها تستوى من كل النواحى و بتكون
طرية..( زى الملبن يعنى..)
كتبت : احلى دندونة
-
رووووعة رووووعة رووووعة

تسلم ايدك ام عمر

طبق يفتح النفس
كتبت : أم عمر و توتة
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة احلى دندونة:
رووووعة رووووعة رووووعة

تسلم ايدك ام عمر

طبق يفتح النفس


كتبت : أنثى أبكت القمر
-


شط ريقي مبسووووووووووووووطه
هههههههههههههههههههه
اي دخيل ربك شو هاد
والله راح اتعقد لسالي شعره وجن



حبيبة قلبي تسلم ايدك
منظرها واااااااااااااااااااااااااااااااااااو
خياااااااااااال ياقلبي
أحلى تقييم للقمر



الصفحات 1  2 3  4  5 

التالي

قالب الكوسة بالباشميل و كريمة الجبن الذ كوسة بالكريمة

السابق

اسهل طريقة اللازانيا باللحمة المفرومة من مطبخى بالصور روعة

كلمات ذات علاقة
للون , الحراري , الريحان , العسل , الكيش , ارز , بالليمون , بالزبيب , بسمتى , فراخ