طريقة عمل الشطة الحارة أو (الهريسة) في المنزل من مطبخي

مجتمع رجيم / السلطات وَ المقبلات وَ الشوربات
كتبت : أمواج رجيم
-
واااو روعة
سلمت يداك
كتبت : زهره فلسطين
-
مممممممممممممم هو في اكل بيحلا من غير الشطة
يسلموووو الايادي يا قمر انت
مبدعة
كتبت : دينار
-
تسلم الايادي حبيبتي


الهريسة الليبية جميلة

انا بحبها بس ممنوعة من كل الحار بسبب البواسير


تسلم الايادي وتم التقييم


بس طريقة حفظها ايه يعني في برطمان بالتلاجة


ومدة صلاحيتها ايه

علشان اقول لوالدتي علي طريقتها وتعملها
كتبت : المقدسية
-
هلا دينو
الشطة تبقى إلى مدة أسبوع أو 10 أيام
خصوصاً لا تستخدم ملعقة الأكل
المستعملة داخل البرطمان
...
الطريقة :
تسكب الشطة في البرطمان .. ويسكب عليها القليل من زييت الذرة أة
زيت الزيتون وتحفظ بالثلاجة
كتبت : اسيرة الاحزان2002
-
كتبت : دينار
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة °l||° (المقدسية) °l||°:
هلا دينو
الشطة تبقى إلى مدة أسبوع أو 10 أيام
خصوصاً لا تستخدم ملعقة الأكل
المستعملة داخل البرطمان
...
الطريقة :
تسكب الشطة في البرطمان .. ويسكب عليها القليل من زييت الذرة أة
زيت الزيتون وتحفظ بالثلاجة


شكرا حبيبتي علي التوضيح
وتسلم ايديكي
الصفحات 1  2  3 4 

التالي

عشا خفيف من مقبلات التورتيلا بالدجاج والفلافل مقبلات خفيفة وشهية وعملية

السابق

مقبلات صن بايتس او سلطة صن باتيس بصوص الجبن

كلمات ذات علاقة
(الهريسة) , مطبخى , المنزل , الحارة , الشطة , عمل , طريقة