مجتمع رجيمالسلطات وَ المقبلات وَ الشوربات

طريقة عمل الشطة الحارة أو (الهريسة) في المنزل من مطبخي

واااو روعة
سلمت يداك
مممممممممممممم هو في اكل بيحلا من غير الشطة
يسلموووو الايادي يا قمر انت
مبدعة
تسلم الايادي حبيبتي


الهريسة الليبية جميلة

انا بحبها بس ممنوعة من كل الحار بسبب البواسير


تسلم الايادي وتم التقييم


بس طريقة حفظها ايه يعني في برطمان بالتلاجة


ومدة صلاحيتها ايه

علشان اقول لوالدتي علي طريقتها وتعملها
هلا دينو
الشطة تبقى إلى مدة أسبوع أو 10 أيام
خصوصاً لا تستخدم ملعقة الأكل
المستعملة داخل البرطمان
...
الطريقة :
تسكب الشطة في البرطمان .. ويسكب عليها القليل من زييت الذرة أة
زيت الزيتون وتحفظ بالثلاجة
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة °l||° (المقدسية) °l||°:
هلا دينو
الشطة تبقى إلى مدة أسبوع أو 10 أيام
خصوصاً لا تستخدم ملعقة الأكل
المستعملة داخل البرطمان
...
الطريقة :
تسكب الشطة في البرطمان .. ويسكب عليها القليل من زييت الذرة أة
زيت الزيتون وتحفظ بالثلاجة


شكرا حبيبتي علي التوضيح
وتسلم ايديكي
1  2  3 4 
كلمات ذات علاقة
(الهريسة) , مطبخى , المنزل , الحارة , الشطة , عمل , طريقة